Antiduhuri "sfinte"

Mulţi au auzit vorbindu-se despre anticrist. Se ştie că manifestarea lui va avea loc imediat după „răpirea” bisericii lui Hristos. Creştinii în general au fost mai atenţi la acest aspect şi au uitat de celelalte.

În tot acest timp, aproape neobservat şi pe furiş, există un pericol ce deja încercuie mii de creştini nevigilenţi. Acesta este ministerul activ al antiduhului „sfânt”.

Antiduhul „sfânt” lucrează în numele Duhului Sfânt şi are libertate în acţiunile sale fiind foarte bine acceptat de către lideranţele spirituale din bisericile evanghelice din lumea întreagă.

Diavolul se prăpădeşte de râs în spatele acestui duh înşelător. Învârtelile şi căzăturile de care se foloseşte la fel ca şi în vrăjitorie, sunt adesea prezente în lumea creştinilor evanghelici.

La fel cum anticristul are o mască de înşelăciune, aşa şi antiduhul deţine una, ba chiar o foloseşte cu şi mai mult succes.

Diferenţa de acţiune dintre anticrist şi antiduhul „sfant” este că acesta din urmă lucrează la vedere fără a se preocupa vre-un pic că ar putea fi demascat. Perturbarea provocată de acesta este orbirea spirituală a victimelor sale, iar proporţiile acestui act sunt nemăsurabile.

Încolţiţi fiind, adepţii săi se tem să-i reziste ca nu cumva să păcătuiască împotriva Duhului Sfânt.

Dar, iată-mă însă aici afirmând categoric că toate duhurile de învârteală şi de cădere vin din acelaşi loc ca şi anticristul. Şi pentru a demonstra veridicitatea vorbelor mele, este de ajuns să vă uitaţi puţin la calitatea de viaţă a celor ce „se învârt” şi „cad”. Cine este al lui Dumnezeu să fugă de astfel de oameni cât încă mai este timp.


EPISCOPUL MACEDO

 

 

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *