Automutilarea trupului și sufletului

mutilacao-1-706x432Timp de 8 ani m-am tăiat. Această dorință apărea mereu când treceam printr-o problemă în familie, pentru că eram furioasă și de asemenea după ce foloseam droguri și băuturi.

Acum câteva zile am văzut o invitație pe rețelele sociale pentru a participa la o întâlnire a grupului Puterea Tinerilor și am fost hotărâtă să-mi schimb viața.

Acolo m-am simțit diferit și întristată. Eu mă tăiasem acasă și înainte să înceapă întâlnirea, voiam să mă încui în baia bisericii ca să mă tai, dar era multă mișcare și nu voiam să mă vadă cineva.

Dorința creștea atât de mult că eram cu lama în buzunar. Gustul de băutură îmi venea în gură și dorința de a bea era imensă. M-am întors unde era întâlnirea tinerilor și acolo am auzit Cuvântul și m-am deconectat de lume și de toți.

Cuvântul mi-a atins inima în așa fel, că tristețea și dorința de a mă mutila au ieșit, uitând și de băutură.

Când episcopul a întrebat dacă vreun tânăr avea o lamă în buzunar și a spus să fie lăsate în Altar nu m-am gândit de două ori. Am lăsat ce aveam în buzunar și m-am dus în fața Altarului.

O colaboratoare s-a rugat pentru mine și sunt sigură că am fost eliberată. Am hotărât, m-am botezat și mi-am încredințat viața în mâinile lui Dumnezeu.

Azi nu mai simt dorința de a mă mutila și nici dorința de a bea. Această slujbă a fost o schimbare a vieții. A fost o mare șansă pe care am avut-o. Azi, cu adevărat spun: merită să trăiesc!- Jessica, 23 ani

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *