Avraam cel Credincios

”Aşa că cei ce se bizuie pe credinţă sunt binecuvântaţi împreună cu AVRAAM CEL CREDINCIOS.” Galateni 3.9

În zilele de astăzi, multe persoane au corupt ideea de a crede, de unde vine cuvântul CREDINCIOS.

Avraam, de la începutul mersului său prin credință, a arătat credința lui prin intermediul ascultării prin renunțare, dependență de Dumnezeu, încredere și sacrificiu.

Dar oare cei ce se numesc credincioși, în zilele de astăzi, trăiesc în aceeași ascultare, renunțând, punându-se în dependența lui Dumnezeu, încrezându-se în Promisiunile Lui și sacrificând dorințele proprii, voințele și obiceiurile lor?

Avraam nu trăia într-un tradiționalism religios, și mult mai puțin nu era legat de obiceiurile din epoca lui, el a CREZUT și a ASCULTAT fără să chestioneze.

AVRAAM CEL CREDINCIOS gândea, când a chestionat condiția sa spunând pentru Domnul că nu avea un moștenitor, el folosea capul, nu emoțiile.

AVRAAM CEL CREDINCIOS era fidel față de soția lui, chiar dacă circumstanțele sterilității sale îi permitea să aibă o altă femeie, el doar avea ochi pentru Sara.

AVRAAM CEL CREDINCIOS era războinic, când a mers împotriva inamicilor pentru a-l salva pe nepotul său Lot.

AVRAAM CEL CREDINCIOS nu mergea din loc în loc pentru a căuta susținere pentru credința lui, ea era sprijinită în Vocea lui Dumnezeu și doar pe ea Avraam o urma, nu era legat de opiniile altora.

AVRAAM CEL CREDINCIOS nu fugea de sacrificiu de la începutul până la sfârșitul vieții sale, el știa că era din credință în credință că se cucerea ceea ce a fost promis de Cel AtotPuternic, de aceea nu a rămas lipit de pământuri, de rudenii sau de fiul său când Domnul i l-a cerut.

Din aceste motive și altele de asemenea, AVRAAM CEL CREDINCIOS nu avea nereușite în familie, sănătate, finanțe și mai presus de tot, în viața sa spirituală.

Aceasta este viața adevăratului CREDINCIOS. Dacă dvs nu aveți această viață, gândiți-vă la ce fel de CREDINCIOȘIE aveți!

Vreți să schimbați viața dvs? Atunci VĂ LAS UN SFAT:

”Uitaţi-vă la părintele vostru Avraam şi spre Sara, care v-a născut, căcil-am chemat când era numai el singur, l-am binecuvântat şi înmulţit.” Isaia 51.2

A colaborat Episcopul Andre Cajeu

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *