Binecuvântări ce sunt firimituri

Ei s-au întors de la misiunea glorioasă a vindecării bolnavilor, a dezlegării captivilor și a folosirii autorității creștine peste Satana.
Erau cuprinși de o bucurie nestăpânită.

Dar DOMNUL imediat i-a alertat, spunându-le:

”Totuşi, nu vă bucuraţi de faptul că duhurile vi se supun, ci bucuraţi-vă de faptul că numele voastre sunt scrise în ceruri!” Luca 10.20

Un lucru este primirea binecuvântărilor în toate ariile vieții pe această lume și, inclusiv, să fiți de folos ca vehicul al acestor binecuvântări.

Alt lucru este primirea binecuvântării binecuvântărilor; deplina siguranță de a avea numele scris în Cartea Vieții, dată de Duhul lui Dumnezeu, și de asemenea să fiți de folos ca instrument al acestei glorii.

Toate binecuvântările în legătură cu viața materială sunt firimituri înaintea măreției de a sluji ca locuință a Duhului Sfânt.

Nimic pe această lume, oricât de bogat, de frumos, de plăcut, de orice ar fi, se compară cu plenitudinea Duhului Domnului Iisus.

Din acest motiv, nimic și nimeni nu este capabil să îndepărteze bucuria, pacea și convingerea prezenței Sale în interior.

El este Comoara Ascunsă nesecată, găsită de cei care Îl caută cu toate forțele lor, cu tot cugetul și din toată inima.

Desigur, în lipsa Lui, orice firimitură, chiar dacă este amară, este dulce precum mierea.

Imensa bucurie a acelor ucenici nu avea nici o legătură cu fericirea și siguranța absolută de a fi un templu viu al Duhului Sfânt.

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *