Biserica este Corpul lui Hristos

Dvs știți ce se întâmpla cu persoanele care erau condamnate să moară pe o cruce – ca de exemplu, Domnul nostru Iisus? Pur și simplu erau lăsați într-un determinat loc sub cerul liber ca să putrezească și ca să fie mâncați de animale, păsări și bestii. Cel care era condamnat la moarte pe cruce nu avea dreptul la un mormânt nici la o înmormântare demnă. Era o lege care trebuia să fie îndeplinită.

Și de ce această determinare nu s-a împlinit în legătură cu Corpul Domnului Iisus? De ce Corpul Său nu a fost lansat sub cerul liber pentru a fi mâncat de animale? De ce inamicii Domnului Iisus, inamicii credinței și ai Lucrării lui Dumnezeu, nu au putut atinge și mulți mai puțin să Îl arunce pe câmp ca să fie mâncat?

Răspunsul pentru aceste întrebări este în versetele Biblice din Ioan 19.38-42, care arată, destul de clar, intervenția unui bărbat care iubea Lucrarea lui Dumnezeu și Corpul lui Hristos, numit Iosif, născut în Arimateea, un oraș din Iudea. El era un ucenic al Domnului Iisus, membru al Corpului lui Hristos, chiar dacă era în secret. Și, în afară de asta, era un “om public” – și anume un SENATOR. A fost din acest motiv că inamicii nu au putut atinge Corpul lui Hristos și să Îl expună la ridicol.

Ca acest exemplu din trecut, inamicii Corpului lui Hristos (biserica) vor să atingă, să denigreze și să o expună la ridicol fără drept la nimic…

Acum înțelegem importanța de a avea și de a menține Iosifii noștri din Arimateea în viața publică, indiferent unde ei sunt sau ce poziție ocupă.

Există unele situații și proiecte de lege împotriva Lucrării lui Dumnezeu pe care doar bărbații și femeile lui Dumnezeu, precum Iosif din Arimateea, vor putea avea grijă, vor putea apăra și împiedica să fie aprobate.

Fiind sistemul nostru politic reprezentantul ideilor și valorilor, este important să sprijinim reprezentați care să comunice din gândurile noastre.

Nu putem închide ochii pentru o realitate, senatorul Iosif din Arimateea nu a aterizat cu parașuta în Senat! Iosif a trebuit să fie ales ca alți bărbați și femei ale lui Dumnezeu să ajungă unde el a ajuns. Și acum, ei vor trebui aleși cu ajutorul dvs, adică, vor fi reprezentați legitimi ai dvs!

În alte cuvinte, puterea pentru a-i pune unde Dumnezeu vrea este în mâinile dvs, alegându-i cum Iosif din Arimateea a fost ales.

Dvs veți decide dacă Corpul lui Hristos va fi expus la lupi sau dacă se va avea grija care trebuie.

Adevărații bărbați și femei ale lui Dumnezeu, precum Iosif din Arimateea, au grijă de Lucrarea și de Corpul lui Hristos.

De aceea, haideți să ridicăm numărul maxim de Iosifi din Arimateea în zilele de astăzi!

A colaborat: Parintele Sidney Silva

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *