BISERICA S-A SCHIMBAT…

Bună ziua, domnule episcop.

Eu văd și cred că Biserica s-a schimbat. Duhul Sfânt  este același, episcopul Macedo continuă aceeași binecuvântare dar Biserica s-a maturizat.

După opt ani, am observat că mântuirea, credința și Duhul Sfânt mereu au fost prioritățile Bisericii și continuă să fie, dar azi văd că Biserica luptă ca și cum ar fi ultima zi a vieților noastre.

Găsesc minunată lucrarea Caravanei Răscumpărării pentru a merge după lucrătorii și preoții care au renunțat la lucrare.  La urma urmelor, într-o zi  ei au făcut  lucrarea cu iubire și merită afecțiunea noastră; aceasta demonstrează că lucrarea bisericii nu este doar  pentru poporul de afară, dar începe din interiorul propriei noastre case, care este biserica, suntem o familie Universală.

Ador The Love School ( Școala Iubirii), care investește puternic în căsnicie.

Alt lucru este credința inteligentă. De mult timp episcopul  vorbește despre asta în cărțile sale, dar azi intensitatea este glorioasă și inima noastră ajunge să prindă focul!

Ofrandele nu sunt cerute atât de mult în altar și poporul dă cu plăcere, fără să reclame.

IURD TV (televiziunea bisericii prin internet) este o binecuvântare și salvează milioane de suflete în fiecare zi. Înainte, când eu primeam  casete cu mesajul episcopului Macedo, era o bucurie. Azi trebuie doar să deschid calculatorul. Binecuvântare, binecuvântare și binecuvântare!

În primul rând, Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că niciodată nu a renunțat la mine și la voi toți care într-o zi m-ați sunat. Ca Dumnezeu să continue să binecuvânteze această lucrare minunată.  Dacă eu aș spune tot ce simt, voi rămâne aici mereu.

Episcop, urmez orientările dvs și deja văd semnele unor mari schimbări. În curând , voi vedea împlinirea victoriei mele totale.

Eu merg cu toată forța contra diavolului!

Să fiți cu Dumnezeu.

Soraia

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *