Bivol Sălbatic

Dacă bivolul ar avea idee de forța pe care o are, nu s-a supune la muncă grea. Același lucru este și în legătură cu cei pecetluiți cu Duhul Sfânt. Dacă ei ar ști puterea pe care o au, nu s-ar mai plânge niciodată de probleme!

Israel era sclav în Egipt. Forțele lui erau slăbite și era foarte debilitat. Dar, fiind eliberat de călăii egipteni, Dumnezeu i-a dat forța unui bivol sălbatic.

Tu, ce ai primit pecetea Divină, trebuie să știi că această Putere nu ți-a fost dată ca să vorbești în limbile îngerilor. Ci pentru a cuceri ”națiunile păgâne” ce locuiesc împrejurul tău zilnic. În loc să te bucuri de forța ta, folosește-o pentru gloria Domnului tău.

Ne-am născut din Dumnezeu, am fost pecetluiți cu puterea Sa; din acest motiv, trebuie să trăim exclusiv pentru a-L sluji cu mai multă eficacitate.

Ocupă mintea ta pentru a cuceri spre gloria Domnului, Cui îi aparții! Și celelalte lucruri (căsnicie, familie, succes economic etc.) vor veni de o formă naturală.

Niciodată să nu permiți ca inima ta să fie oprimată cu preocupările din această lume, deoarece diavolul știe să profite această slăbiciune omenească. În loc să faci asta, haide să pornim spre cucerirea unui obiectiv mult mai mare: să câștigăm suflete.

Faptul de a câștiga suflete înseamnă să faci lucrarea lui Dumnezeu. Dar nu întotdeauna, să se facă lucrarea lui Dumnezeu este să se câștige suflete. Multă grijă! Nu permite ca forța ta să fie legată și controlată de rău.

”Dar mie, Tu-mi dai puterea bivolului şi m-ai stropit cu untdelemn proaspăt. Ochiul meu îşi vede împlinită dorinţa faţă de vrăjmaşii mei
şi urechea mea aude împlinirea dorinţei mele faţă de potrivnicii mei cei răi.” Psalmii 92.10,11

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *