Boldul morții

Păcatul, în viziunea multora, este ceva plăcut, frumos și ușor de atins. Foarte tentant, el este pe placul firii, de o așa formă, încât îi dă o senzație de bine, de satisfacție, totuși, puțin știu că în gură el este ca mierea, dar în stomac devine foarte amar.

Păcatul este ca un banchet foarte savuros, totuși înveninat. Cine îl comite nu este în sinea lui, și nu are idee de plata pe care o va primi pentru el (moartea).

“Fiindcă plata păcatului este moartea…” Romani 6.23

Scripturile spun că:

“Boldul morţii este păcatul…” 1 Corinteni 15.56

Bold înseamnă ac cu măciulie, ac cu gămălie, vârf ascuțit. Când persoana trăiește în neascultare față de Cuvântul lui Dumnezeu, precum în adulter, prostituție, minciună etc., duhul morții înfige boldul lui (păcatul) în suflet, cauzându-i tot felul de mâhniri, suferințe și dureri. Fără să menționăm gaura (golul interior), care o torturează zi și noapte fără odihnă.

Frecvența la biserică, uniforma de lucrător, cravata păstorului, uniforma preotului, în fine, nimeni și nimic nu este capabil să smulgă acest bold din sufletul ei, doar Domnul Iisus are această autoritate.

“…ca să ştiţi că Fiul Omului are pe pământ autoritatea de a ierta păcatele …” Matei 9.6

Iisus a urcat pe lemn și a fost bătut în cuie de boldurile morții, luând asupra Lui toate păcatele noastre. Sângele Lui vărsat pe cruce este capabil să spele inima și să o facă mai albă decât zăpada. Totuși, acest lucru doar este posibil dacă persoana se căiește, mărturisește și abandonează acel păcat. Caz contrar, ea va rămâne cu usturimea transgresiunii înfipt în ființa sa până la sfârșitul vieții, și din cel moment înainte, va trece în eternitate cu purtătorii morții, din nefericire.

În caz că trăiți această situație, există doar o soluție pentru dvs! Chiar acum, de oriunde citiți acest mesaj, aplecați-vă înaintea Celui PreaÎnalt și dăruiți-vă. Doar El vă poate salva de la moartea spirituală. El așteaptă ca dvs să vă dăruiți de trup, de inimă și de suflet. Nu contează ce lucruri greșite ați făcut până aici, contează ceea ce se va întâmpla acum, chiar acolo unde sunteți, lansați-vă la picioarele Lui, și veți găsi alinare pentru sufletul dvs, pentru că El a garantat:

“Veniţi la Mine, toţi cei trudiţi şi împovăraţi, şi Eu vă voi da odihnă!” Matei 11.28

A colaborat Episcopul Sergio Correa

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *