Călătoria sufletului

Recent, un prezentator TV faimos s-a îmbarcat într-un avion greșit și doar și-a dat seama după ce a aterizat în alt județ. Imaginați-vă tulburarea și rușinea prin care a trecut.

De asemenea, viața noastră aici pe pământ este pasageră. Sufletul nostru “călătorește” către un destin final.

Dacă ar trebui să călătoriți azi spre un loc foarte departe, ce mijloc de transport ați alege? Probabil va fi avionul, nu este așa?

Și în cazul călătoriei sufletului există doar două “aeroporturi” unde ea va putea “ateriza”; eternitatea cu Domnul Iisus sau eternitatea în lacul de foc și pucioasă.

Pentru a ajunge la “aeroportul” Mântuirii este necesar să folosim CREDINȚA CARE MÂNTUIEȘTE, care ne face să sacrificăm voința noastră și plăcerile din această lume pentru a ne menține fermi în direcția corectă.

Este această credință care face ca persoana să se “castreze” pentru tot răul pe care această lume îl oferă, așa cum acei fameni se castrau pentru Împărăția lui Dumnezeu (Matei 19.12).

Această credință este cea mai importantă. Ea este esențială pentru Mântuirea noastră – chiar dacă va fi călătoria plină de turbulențe (ceva imposibil de evitat în “călătoria” spre Împărăția lui Dumnezeu).

Acum, dacă ați putea alege în ce clasă ați călători? Ar fi cu cea economică, executivă sau clasa întâi?

Este clar că, dacă ar exista condiții financiare, nu ați ezita să călătoriți la clasa întâi.

Așa de asemenea este tipul de viață pe care o puteți avea aici pe pământ; poate să fie o viață binecuvântată în tot, cu tot confortul pe care promisiunile lui Dumnezeu îl garantează, sau nu.

Acest lucru va depinde de CREDINȚA CUCERITOARE. Ea este disponibilă pentru toți, dar de asemenea cere sacrificii.

Mulți călătoresc spre destinul greșit (infernul) – unii la clasa economică (trăind un infern pe pământ), alții la clasa întâi (cuceresc chiar și binecuvântările pe care această lume le oferă).

Pe când alții chiar călătoresc spre destinul corect (Împărăția Cerurilor), doar că la clasa economică (fără să ia în posesie promisiunile lui Dumnezeu).

Ceea ce dvs trebuie să faceți este să călătoriți spre destinul corect (Împărăția Cerurilor) la clasa întâi (cu o viață care să îl glorifice pe Dumnezeu). Pentru asta, sunt necesare atât CREDINȚA CARE MÂNTUIEȘTE cât și CREDINȚA CUCERITOARE.

Fie că dvs credeți sau nu, călătoria deja a început, și FOCUL SFÂNT DIN ISRAEL pe Muntele Carmel este exact pentru asta.

Dacă sunteți în avionul greșit, așa cum el face o escală (și acest lucru se referă la oportunitățile pe care Dumnezeu ni le dă), coborâți și urcați în avionul corect – cu destin: Împărăția Cerurilor. Pentru asta, veți avea nevoie de Duhul Sfânt mai presus de tot în această lume.

Și în caz că deja sunteți în avionul corect (sunteți pecetluit cu Duhul Sfânt), săriți spre clasa dinainte. Puteți fi sigur că este loc disponibil, și nu există stewardesă pe această lume care să vă poată împiedica să călătoriți acolo!

Aducând aminte tuturor, că indiferent de orice lucru, cel mai important este să se ajungă al destinul final!

A colaborat: Episcopul Celso Junior

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *