Calendarul lui Dumnezeu

Omul face planuri de acord cu calendarul natural, care înaintează încet cu fiecare zi trecută. Când, spre exemplu, o persoană fixează o reuniune la o luna din acel moment, ea trebuie să aștepte să treacă 30 de zile ca să poată atunci să meargă la întâlnirea fixată. Sau, când sună pentru a cere o consultație și primește răspuns că doar poate să o programeze de aici în 3 luni, din nou va trebui să aștepte să treacă acel timp determinat. Acesta este calendarul omenesc, prin urmare, natural.

Totuși, există calendarul lui Dumnezeu care nu este natural, și în el zilele trec de o formă diferită, cum este scris în Sfintele Scripturi:

Preaiubiţilor, nu ignoraţi faptul că, pentru Domnul, o zi este ca o mie de ani, iar o mie de ani sunt ca o zi!” 2 Petru 3.8

Acest lucru explică credința sacrificială pe care o trăim la Focul Sfânt. Cel care crede urcă pe Altar, într-o zi determinată, dăruiește toată viața lui, se golește. Omenesc vorbind, persoana se micșorează, dar din aceea zi persoana începe să crească în tot. Vedem asta în mărturisiri, cel care acum puțin timp avea o viață complet distrusă, astăzi deja este transformat în totalitate: viață spirituală, financiară, familială, tot! De aceea cei necredincioși spun că este minciună, pentru că după calendarul natural ar fi imposibil o transformare atât de mare într-un timp atât de scurt.

Cel mai mic va creşte de o mie de orişi cel mai neînsemnat va deveni un neam puternic. Eu sunt Domnulşi, la vremea cuvenită lor, voi face să se împlinească repede aceste lucruri.” Isaia 60.22

Micul este minimul: cei care se micșorează pe Altar când sacrifică.

Când persoana urcă pe Altar, începe să trăiască conform calendarului lui Dumnezeu. De această formă, zilele valorează mai mult decât mii, cum spune Biblia:

Mai bine o zi în curţile Tale,decât o mie în altă parte.” Psalmii 84.10

Focul Sfânt este pentru asta, pentru o decizie!
Până la urmă, dvs vreți să continuați să trăiți în calendarul natural sau veți trăi în calendarul lui Dumnezeu?

A colaborat: Episcopul Goncalves

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *