CAPABILI DE A MERGE MAI DEPARTE

Episcop Edir Macedo,

Experiența mea cu istoria dvs de depășire, descrisă în cartea Nimic de Pierdut, s-a întâmplat în universul academic.

Deja am citit diverși autori, ca Machado de Assis, Paulo Freire, Jose Lins do Rego, Graciliano Ramos și alți scriitori renumiți, dar nici unul dintre ei nu a vorbit atât cu mine ca această carte.

Nu spun că aceste lucrări literare ale acestor autori nu sunt semnificative, dar contribuția cărții Nimic de Pierdut  în viața mea a fost foarte valoroasă.

În ea am găsit răspunsurile pe care le căutam.

Am citit-o sensibilizată, de multe ori plângând, în doar două zile, pentru că am descoperit întâmplări adevărate care m-au ajutat să privesc în interiorul meu.

Sunt licențiată în Arte Vizuale  la Universitatea Federală din Paraiba, având specializare în Psihopedagogie și în prezent urmez cursul de masterat în Formarea  Educațională și Subiectivitate la Facultatea de Științe Umane din Campina Grande.

Pentru cine a ajuns la Biserica Universală doar cu studii medii în curriculum  și șase luni după, a trecut prin două concursuri publice- unul de stat și unul municipal- ce am de spus este că sunt foarte recunoscătoare pentru toate  învățăturile de credință primite de la dvs.

După lansarea aici la librăria din Paraiba, dezbatem Nimic de Pierdut cu colegii absolvenți de la universitate.

Mulți își arată curiozitatea față de succesul lucrării, care așa cum am citit în presă, va fi tradusă în engleză și spaniolă și lansată în alte capitale din lume.

Dar  ceea ce cheamă atenția tuturor sunt experiențele dvs  constructive, rememorate și înregistrate,  care ne  fac să credem , mai presus de tot în Dumnezeu și în noi înșine.

Dvs ne-ați spus  că da, suntem capabil de a merge mai departe- chiar dacă uneori  părem slabi și debilitați.

Cartea dvs  arată că  dvs sunteți ca unul dintre noi, ca încă un brazilian  care știe  unde vrea să ajungă și de aceea perseverează.

Cine nu a suferit niciodată nedreptăți? Cine nu a fost niciodată umilit? Istoria dvs impresionează pentru că este trăită și vorbește cu noi direct.

Cuvinte care salvează persoanele care sunt în situații critice. Exemplu de viață care transformă concepte și revoluționează minți.

Ana Maria do Nascimento Lima, 52 ani

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *