Cardiologia Credinței

cardiologiadafeCardiologia este o specialitate a medicinei care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea  bolilor de inimă.

Dacă vrei să vezi Împărăția lui Dumnezeu este nevoie să fii supus unei operații de transplant de inimă.

Transplantul de inimă este o procedură chirurgicală realizată la pacienții într-o fază avansată a bolii cardiace. Este cea mai eficientă modalitate pentru a prelungi viețile oamenilor cu boli cardiace în fază terminală.

Iisus, Cardiologul Credinței noastre, a spus:

“Adevărat, adevărat îţi spun că, dacă cineva nu este născut din nou nu poate vedea Împărăţia lui Dumnezeu!”

– Ioan 3.3

Să te naști din nou, nu este nimic altceva decât transplantul de inimă. Copilul se naște cu o inimă sănătoasă, spiritual vorbind. Cât timp este în faza copilăriei, ea este curată, dar când ajunge la vârsta rațiunii, în mod natural începe să se îmbolnăvească cu apariția răutății, minciunii, adulterului, contaminărilor din această lume. De aceea, este nevoie să fie înlocuită cu o inimă nouă dată de Dumnezeu.

“… Vă voi da o inimă nouă şi voi pune înăuntrul vostru un duh nou…”

– Ezechiel 36:26

Duhul Sfânt este Singurul Chirurg capabil să realizeze această procedură cu un risc de 0%. Trupul tău niciodată nu va suferi respingerea inimii transplantate. Din contră, tu vei avea o viață nouă și veșnică și Dumnezeu te va întări în toate adversitățile care vor veni  în față.

“Căci Domnul Îşi are privirea răspândită pe întreg pământul ca să-i întărească pe cei a căror inimă este devotată Lui…”-2 Cronici 16:9

Dacă ai inima bolnavă, obosită și împovărată, Domnul Iisus, Cardiologul credinței, poate face această operație acum, în acest moment în care citești acest mesaj. Este de ajuns să faci o rugăciune sinceră și să te încredințezi 100% în mâinile Lui și să-L implori pentru o inimă nouă.

“Veniţi la Mine, toţi cei trudiţi şi împovăraţi, şi Eu vă voi da odihnă!”

– Matei 11.28

Fă acest lucru acum, hai, Dumnezeu este cu tine!

El să te binecuvânteze.

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *