Căsnicia Perfectă

Dumnezeu caută persoane de CREDINȚĂ cu obiectivul de a se alia cu EL și să unească forțele ei cu Puterea Lui ca, prin intermediul lor, să instaleze Împărăția Sa în inimile celor pierduți.

Atot-Puternicul știe că forța omului este nesemnificativă, chiar așa EL vrea să o potențializeze cu Puterea Sa.

El nu cere merite, capacitate sau talent, ci să fie ascultători și de caracter. Slujitori buni (ascultători) și fideli (caracter) ca să coopereze cu EL la mântuirea sufletelor pierdute.

Exact cu acest obiectiv că Domnul botează cu Duhul Sfânt. Fără Duhul Justiției este imposibil să se învingă împărăția nedreptăților din această lume.

EL nu cere inteligență, capacitate sau formare academică. Sub nici o formă! Orice persoană, oricât de fragilă, slăbită, oprimată, în fine, necesitată, este invitată să unească puținele sale forțe pe care le mai are și să facă un pact, o alianță sau să formeze o căsnicie cu Duhul Sfânt.

Cine acceptă această provocare va fi privilegiat cu totalitatea ungerii Duhului Celui Atot-Puternic.

Dar Dumnezeu a ales lucrurile nebune ale lumii, ca să le facă de ruşine pe cele înţelepte; şi Dumnezeu a ales lucrurile slabe ale lumii, ca să le facă de ruşine pe cele tari.Dumnezeu a ales lucrurile de jos ale lumii şi lucrurile dispreţuite, ba chiar lucrurile care nu sunt, ca să anuleze lucrurile care sunt. Astfel, nimeni nu se poate lăuda înaintea lui Dumnezeu.” 1 Corinteni 1.27-29

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *