Cât ești dispus să plătești?

Știm că, cu cât mai mare este prețul unui produs, mai mare este calitatea lui. De asemenea Garanția, durabilitatea, utilitatea și exclusivitatea sunt incluse în preț. Dacă prețul unui produs este ieftin, imediat vine neîncrederea și ne gândim de două ori dacă merită să îl cumpărăm. De multe ori, chiar luăm un asemenea produs acasă, dar deja avem siguranța că, în curând, va trebui schimbat.

În viață, totul are un preț – nu doar bunurile materiale, dar de asemenea cuceririle personale. Și în conformitate cu cât sunteți de dispus să plătiți, va determina calitatea acelui lucru pe care îl veți cumpăra.

Cât sunteți dispus să plătiți pentru o căsnicie stabilă? Pentru o carieră de succes? Pentru o sănătate de fier? Pentru pacea interioară?

Există cei care sunt dispuși să își sacrifice dorințele carnale, să caute persoana corectă și să asculte de sfaturile lui Dumnezeu, pe când alții preferă să facă ceea ce vor, să se dăruiască primei persoane ce apare și să își urmeze propriile inimi.

Puțini investesc în cunoștințele lor, studiază și lucrează dur. Majoritatea preferă să îl înșele pe patron, să opteze pentru șpagă și să calce în picioare alte persoane.

Există cei ce urmează o rutină de exerciții și o alimentație echilibrată. Dar majoritatea persoanelor sunt leneșe să facă exerciții și niciodată nu renunță la plăcerea de a mânca alimente bogate în calorii.

În mijlocul nostru, vedem atât persoanele ce urmează Cuvântul lui Dumnezeu într-un mod fidelă cât și pe cele ce Îl urmează pe DOMNUL așa cum vor ele.

Acesta este motivul existenței căsniciilor ce durează și a celor nereușite, mari oameni de afaceri pe primele pagini ale ziarelor și mari oameni de afaceri în spatele gratiilor, învingători în credință și religioși ce suferă amar. Diferența între un caz și celălalt, stă în prețul pe care fiecare s-a dispus să îl plătească pentru a cuceri obiectivul lui.

În această lume, este mai ușor să se folosească minciuna pentru a cuceri decât adevărul, având în vedere că minciuna aduce rezultate rapide, și adevărul necesită mai mult timp și energie. Dar nu uitați: gradul de dificultate pentru a cuceri, este proporțional cu calitatea lucrului pe care îl veți cuceri. Așa cum a venit, de asemenea, se va și duce.

Cât sunteți dispuși să plătiți: prețul scump al adevărului sau prețul ieftin al minciunii? Sunteți dvs cine decide. Și, după, nu veți avea dreptul să reclamați despre ceea ce ați luat acasă.

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

1 comentário

Eugenia Răspunde 2 august 2019 la 22:54

Ameen