Ce Cuvânt!!!?

Medic, dentist, inginer, avocat, profesor, arhitect. Toţi aceştia sunt formaţi printr-o facultate.

Ce lucru îl capacitează pentru o anumită carieră? Cum se formează el?

El este format prin intermediul unei primiri ştiinţifice a cuvântului. Medicul primeşte cuvântul de pricepere al altor medici; avocatul primeşte cuvinte şi învăţături din Lege; inginerul primeşte cuvinte despre construcţii de edificii ş.a.m.d.

Adică: fiecare profesie, cere ascultare şi punere în practică a unui anumit tip de cuvânt, specific carierei îmbrăţişate de cel în formare.

Când ne uităm la un pod frumos, la un edificiu de tip zgârie-nori, nu putem uita că în spatele acelei frumuseţi arhitectonice, există mulţi profesionişti care au fost instruiţi şi formaţi doar prin cuvinte.

Nimic mai mult decât cuvinte.

Punând în practică aceste cuvinte ale ştiinţei, s-au născut minuniile tehnologiei.

Imaginaţi-vă ce se întâmplă dacă practicăm Cuvântul lui Dumnezeu.

Imaginaţi-vă cum este atunci când îl aplicăm în viaţa noastră cotodiană.

Dacă cunoştiinţele umane şi anume cuvintele ştiinţifice aplicate, sunt capabile să dea naştere la oraşe, avioane, vapoare, dacă sunt capabile să-i vindece pe bolnavi ş.a.m.d. ; imaginaţi-vă ce poate face Cuvântul lui Dumnezeu în viaţa celor care cred şi Îl practică.

Gândiţi-vă la asta!

Un liber profesionist are nevoie de o pregătire şcolară bazică.

Dar, pentru a fi un instrument în mâinile lui Dumnezeu, este de ajuns doar să urci pe Altar şi să rămâi pe acesta.  Şi mai mult va face…

„Adevărat, adevărat vă spun că cine crede în Mine va face şi el lucrările pe care le fac Eu; ba încă va face altele şi mai mari decât acestea, pentru că Eu Mă duc la Tatăl;” (Ioan 14:12)

Ep. Edir Macedo

 

 

 

 


Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *