Ce te controlează?

Când vă imaginați un taur, ce vă vine în minte? Figura unui animal puternic. El cântărește aproximativ o tonă, are aproximativ 1,80 m înălțime și aleargă cu o viteză de până la 34 km/h, dar poate fi controlat foarte ușor doar de un belciug (inel) în nas – folosit pentru a forța animalul să asculte de stăpânul său.

Chiar cu o asemenea forță, pentru a zdrobi o mașină sau să omoare o persoană cu o singură lovitură de cap, el este domesticit de om încă din primele luni ale vieții.

Dar dacă acest animal ar ști forța pe care o are și impactul pe care l-ar putea cauza, el s-ar lăsa neutralizat de un obiect atât de mic, care doar cântărește câteva grame?

Din nefericire, același lucru se întâmplă cu cel ce lasă îndoiala să intre în mintea lui. Persoana devine ca acest taur, care, deși este foarte puternic și curajos, este neutralizat de ceva atât de mic.

Un mic gând de îndoială aduce sclavia spirituală, și doar este un lucru capabil să aducă adevărata libertate: credința! Așa cum o mică îndoială poate să cauzeze mari distrugeri, o mică credință poate să provoace mari victorii.

Domnul Iisus spune:

“Adevărat vă spun că, dacă aţi avea credinţă cât un bob de muştar, aţi zice acestui munte: „Mută-te de aici, acolo!“, iar el s-ar muta! Nimic nu v-ar fi imposibil!”
Matei 17.20

De aceea eliberați-vă de belciugele îndoielii! Scoate afară toate fricile și gândurile rele, ridicați-vă și folosiți credința dvs.

Credeți în dvs și în Dumnezeu, și folosiți forța care este înăuntrul dvs!

A colaborat: Episcopul Marcelo Pires

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *