Cei urâţi

 
          
 Cui îi place să fie urât de ceilalţi? Nimănui,cred eu. Cu toate acestea, Hristos, garantează că acest sentiment îi va înconjura pe cei care-L urmează, oriunde în lume. Şi, dacă din întâmplare, ucenicul, nu poartă cu sine dispreţuirea şi ura lumii, înseamnă că cu siguranţă acel ucenic nu are nimic de a face cu El. Cine vrea să evite să fie ţinta acestui lucru, e de ajuns să se lepede de credinţă.

Mulţi au îmbrăţişat credinţa creştină, însă mai devreme sau mai târziu vine momentul în care ei trebuie să se definească. În acest moment, din nefericire, majoritatea devin laşi şi preferă să-şi salveze propria piele.                   Pentru cei care fac aşa, există un avertisment:

„…dar de oricine se va lepăda de Mine înaintea oamenilor, Mă voi lepăda şi Eu înaintea Tatălui Meu care este în ceruri.” (Matei 10:33)

Dumnezeu a permis această situaţie tuturor celor chemaţi. Căci, cei aleşi vor fi doar cei urâţi care se vor menţine  fermi până la sfârşit.

„Veţi fi urâţi de toţi, din pricina Numelui Meu; dar cine va răbda până la sfârşit, va fi mântuit.” (Matei 10:22)

 „…veţi fi urâţi de toate neamurile pentru Numele Meu.”(Matei 24:9)

„Veţi fi urâţi de toţi pentru Numele Meu; dar cine va răbda până la sfârşit, va fi mântuit.” (Marcu 13:13)

„Veţi fi urâţi de toţi din pricina Numelui Meu.” (Luca21:17)

 

 

 
 
 
 
 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

1 comentário

florin razvan Răspunde 1 noiembrie 2010 la 18:33

urmaresc emisiunea cred in bunul dumnezeu vreau sa va contactez vreau sa trimet si eu necazul meu pentru dezlegare de farmece blesteme nu stiu cum sa procedez ca nu pot ajunge la biserica universala sunt disperat sunt in divort cu sotia cine ma poate ajuta ?