Cererea SupraNaturală a lui Moise

Pe vârful Sinai-ului, Moise a făcut o cerere foarte îndrăzneață. El nu a cerut moartea Faraon-ului nici distrugerea egiptenilor. Cererea lui a fost mult mai mare și mult mai puternică decât asta. El deja a văzut tufișul în flăcări și l-a numit ”priveliște minunată”. Și coloana de fum și de foc? Ce să mai spunem despre deschiderea Mării Roșii sau despre cele zece urgii ce au devastat Egiptul? Toate aceste lucruri pe care le-a văzut au fost semne, putere și minunății. Dar pe vârful Muntelui Sinai, care a fost cererea lui?

”Iar el a spus: Te implor, arată-mi gloria ta.” Exodul 33.18

Dar, ce înseamnă să vezi gloria lui Dumnezeu? Înseamnă să vezi supranaturalul, nu doar putere, un semn, o minunăție. Nu este doar vindecarea de un viciu, de orice boală sau chiar și de un cancer. Nu este doar restaurarea căsniciei sau eliberarea din închisoare a unei persoane. Toate aceste lucruri sunt minuni, sunt lucruri minunate.

Dar să vezi gloria lui Dumnezeu înseamnă să ai o viață completă. Adică, toate aceste minuni împreună, și în plus, botezul cu Duhul Sfânt.

”Iar el a spus: Voi face ca toată bunătatea mea să treacă pe dinaintea ta…” Exodul 33.19

Acest lucru este atât de puternic încât, pe Muntele Sinai, Dumnezeu l-a chemat pe Moise într-un loc doar al Lui, la fisura stâncii.

”Și DOMNUL a spus: Iată, este un loc lângă mine și stai în picioare pe stâncă; Și se va întâmpla, în timp ce gloria mea trece pe lângă tine, că te voi pune într-o crăpătură a stâncii și te voi acoperi cu mâna mea în timp ce trec pe lângă tine; Și îmi voi retrage mâna și vei vedea părțile mele din spate, dar fața mea nu se va vedea.” Exodul 33.21-23

De aceea, să vezi gloria lui Dumnezeu înseamnă să ai o viață completă în toate ariile (familie, sănătate, financiară, sentimentală), dar, mai presus de tot, să ai botezul cu Duhul Sfânt și Mântuirea sufletului.

Ca Dumnezeul Bibliei să vă binecuvânteze pe toți!

A colaborat: Episcopul Bira Fonseca

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

1 comentário

Eugenia Răspunde 12 decembrie 2019 la 23:21

Amen