Credința și Pacea

Îndoiala te lasă fără somn, clatină interiorul și face sufletul să rămână fără pace. Fără pace, nu există mulțumire, chiar și cu cea mai bună mâncare, în cea mai bună companie, cea mai bună odihna sau cea mai bună muncă.

În fiecare zi, în perioada în care suntem treziți, va trebui să alegem între Credință și îndoială. Între a ne uita la faptele vieții și la persoane cu privirea lui Dumnezeu sau cu cea omenească. Trebuie să decidem dacă trăim în Duh sau în fire. Nu există o a treia cale.

Cine greșește în legătură cu încrederea sa în Cel Preaînalt, deschide o ușă pentru îndoială. Din acel moment, aceea persoană începe o bătălie internă între siguranța îndeplinirii Promisiunilor Divine și necredința.

Merită amintit că sentimentele, precum frică, anxietate și preocupări, la fel ca și îndoielile, de asemenea neutralizează Credința și fură pacea. Dar, contrar îndoielii, Credința garantează pacea, echilibriul și siguranța sufletului.

Când persoana este în Credință, este în Duh, și vice-versa. În acest caz, nu există nici cea mai minimă șansă pentru frici, stres, tulburări și temeri.

Din acest motiv, afirm că, pacea și Credința umblă împreună, și ceea ce proporționează această armonie și această forță este practica Cuvântului lui Dumnezeu.

Cine își sprijină gândurile în Sfaturile Divine învinge totul. Pentru el, nu există noroc, invidie, amenințări ale răului sau afronturi. Din acest motiv, Atot Puternicul ne stimulează să trăim din Credință în Credință, până la urmă, în lipsa acestei puteri extraordinare în interiorul nostru, îndoielile vor domina. Pe altă parte, cu practica zilnică a Credinței, Dumnezeu ne proporționează să ne bucurăm de multă pace, și nicio barieră nu ne va face să ne împiedicăm, cum este scris:

”Multă pace au cei ce iubesc legea ta și nimic nu îi va poticni.” Psalmul 119.165

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *