Credința și Timpul

Credința inteligentă, supranaturală și sinceră niciodată nu se preocupă cu factorul timp și cu circumstanțele sale. Cel fierbinte în credință crede în supranatural (invizibil) pentru că știe (are credință) că Dumnezeu îndeplinește Cuvântul Său. De aceea, el disprețuiește toate îndoielile în legătură cu împlinirea Promisiunilor și a timpului în care se vor împlini.

Cine, crede cu adevărat, nu rămâne preocupat și anxios în a ști cât timp va trece până va vedea materializarea credinței sale. Doar perseverează crezând, știind că, mai devreme sau mai târziu, va vedea rezultatul credinței.

Care este semnul credinței supranaturale?

Nu știu cum să explic, pentru că fiecare are convingerea sa personală dată de Duhul Sfânt. Îmi imaginez că este cât de cât precum o femeie când rămâne însărcinată. Reacțiile pe care le simte în corp sunt diferite față de cele pe care le avea când nu era însărcinată. Greață, silă de unele alimente și poftă pentru altele, sensibilitate mare, în fine, sunt simptome care variază de la femeie la femeie. Dar, un lucru este sigur: cu fiecare zi corpul lor dezvoltă o nouă ființă, care mai devreme sau mai târziu, se va naște.

Așa este putere credinței care vine de la Duhul Altarului în viața celor care cred. Și cei care cred, cred pentru că Duhul lui Dumnezeu le revelă.

Domnul Iisus a urcat la Ceruri în văzul a mai mult de 500 de martori. Când Duhul Sfânt S-a pogorât în Ziua Cincizecimii, doar 120 au fost pecetluiți. Unde erau ceilalți 380 de ucenici? Erau împrăștiați pentru că nu credeau. Nu credeau pentru că nu au așteptat Promisiunea Domnului Iisus la fel ca ceilalți.

Bogăția credinței nu este pentru oricine. Orgolioși, egoiști și aroganți au rămas pe dinafara bogăției credinței și a moștenirii adevăraților fii ai lui Dumnezeu cum este scris:

Nu i-a ales oare Dumnezeu pe săracii acestei lumi ca să fie bogaţi în credinţă şi moştenitori ai Împărăţiei pe care le-a promis-o celor ce-L iubesc?” Iacov 2.5

Episcopul Edir Macedo

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *