Credința ta te-a salvat…

Nu există mai mult, mai mult sau mai puțin, mai puțin.

Ceea ce îl salvează pe cel pierdut este CREDINȚA în Cuvântul Domnului Iisus Hristos;

Ceea ce restaurează viața este CREDINȚA în Cuvântul DOMNULUI IISUS HRISTOS;

Ceea ce transformă o viață ruinată este CREDINȚA în Cuvântul DOMNULUI IISUS HRISTOS!

Ceea ce face o persoană să fie dreaptă și demnă înaintea lui Dumnezeu este CREDINȚA în Cuvântului DOMNULUI IISUS HRISTOS;

Ceea ce vindecă este CREDINȚA în Cuvântul DOMNULUI IISUS HRISTOS.

“Şi fără credinţă este imposibil să-I fim plăcuţi, pentru că oricine se apropie de El trebuie să creadă că El există şi că îi răsplăteşte pe cei ce-L caută.”

Evrei 11.6

De aceea, oricare ar fi îndoiala deja este motiv de condamnare, pentru că este păcat. Până și la mâncare, dacă există îndoială în legătură cu ceea ce se mănâncă, atunci există păcat (există condamnare). TOT CEEA CE NU ESTE PRIN CREDINȚĂ ESTE PĂCAT, adică, pasibil de condamnare. Ceea ce ne duce la concluzia că, oricare ar fi, îndoiala este a diavolului.

”Însă omul care are îndoieli este condamnat dacă mănâncă, pentru că n-o face din convingere. Orice lucru care nu vine din convingere este păcat.”

Romani 14.23

Atunci, apare comentariul: Cine va fi mântuit prin credință?

Întrebarea primește răspuns când persoana este botezată cu Duhul Credinței, Duhul Sfânt.

Doar cine se naște din apă și din Duhul Sfânt, are condiții de a trăi din credință în credință și prin credință. Asta pentru că cei născuți din Duh sunt duh, adică, sunt născuți din Duhul Credinței. Doar cine este duh (credință) are condiții să trăiască în Duh (în credință).

A trăi prin credință înseamnă să se trăiască în dependența Duhului lui Dumnezeu. A trăi din credință în credință este să se trăiască în Duh și prin Duh.

Dumnezeu este atât de milos cu noi încât în exigența Lui ca noi să trăim prin credință, înainte El ne-a dat Duhul Credinței ca acest lucru să fie posibil. Cum El ne va cere să trăim în credință și prin credință, dacă înainte nu ne capacitează pentru așa ceva?

Când se promovează botezul cu Duhul Sfânt, este exact pentru a se obține puterea de a trăi prin credință și din credință în credință, știind că, cu îndoiala este imposibil ca o persoană să Îi fie pe plac și să fie mântuită.

Credința este o siguranță absolută; nu are nimic de văzut cu faptul de a simți credința…

Când există siguranță absolută, există ascultare față de Cel în cine se crede.

Adică: Credință + Ascultare = Minune

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *