Cum să ne apropiem de Dumnezeu?

Mai avem puțin și vom urca pe Muntele (Altar) Carmel, și ca focul să cadă este important să fim atenți la unele detalii. Din acest motiv, Duhul Sfânt ne arată cum trebuie să ne apropiem de Dumnezeu:

“…să ne apropiem cu o inimă sinceră, în siguranţa deplină a credinţei, având inimile curăţite de conştiinţa rea şi trupurile spălate cu apă curată!” Evrei 10.22

Inimă sinceră – Înseamnă o inimă fără ipocrizie. Ilie a fost sincer când s-a revoltat împotriva situației poporului care șovăia între două gânduri, odată ce un Dumnezeu Atot-Puternic era cu el. Dacă dvs credeți în acest Dumnezeu și nu acceptați această viață pe care o aveți, atunci fiți sincer când vă veți apropia de Altar pentru a prezenta viața dvs ca un sacrificiu viu, sfânt și plăcut pentru Dumnezeu.

Siguranța deplină a credinței – Iisus niciodată nu ne-a cerut o credință mare, totuși, această credință trebuie să fie în totalitate pură, fără nici un fel de îndoială sau sentimente. Curajul lui Ilie în a provoca cei 450 profeți ai lui Baal era un semn că el avea o siguranță deplină a credinței. Dacă sunteți în această credință, atunci mergeți pe Altar pentru a provoca toate problemele dvs.

Inimile curățite de conștiința rea – Dacă există vreun fel de păcat care poate să împiedice atitudinea dvs de credință, mărturisiți-l, pentru că:

“Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios şi drept ca să ne ierte păcatele şi să ne curăţească de orice nedreptate.” 1 Ioan 1.9

Trup spălat cu apă curată – Nu doar corpul va fi spălat, dar, în principal, sufletul. Credința copleșitoare a lui Ilie venea din faptul că el avea o conștiință curată, pentru că trăia în ascultare față de Cuvântul lui Dumnezeu, de o formă constantă, fiind așa, atunci:

“Să păstrăm cu fermitate nădejdea pe care o mărturisim, pentru că Cel Care a promis este credincios!”
Evrei 10.23

Dumnezeu să vă binecuvânteze în acest Foc Sfânt!

A colaborat Episcopul Sergio Corrêa

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *