A doua zi a Postului lui Daniel

Cum te naști din Duh

Nașterea fiului lui Dumnezeu nu se întâmplă prin intervenția umană. Nici bisericile, nici doctrinele și cu atât mai puțin cunoștințele biblice vaste, nu fac posibilă nașterea din Dumnezeu. Nașterea din Duhul Sfânt este lucrarea exclusivă a Lui. Modul în care El realizează această minune a minunilor, este același ca cel din generația lui Iisus.

Maria l-a întrebat pe înger cum va lua naștere Iisus în ea, în condițiile în care nu a avut nici un contact cu un bărbat. La fel ca ea, majoritatea oamenilor cred că se nasc din Dumnezeu pentru că L-au acceptat pe Iisus ca Mântuitor și că au fost botezați în apă. Deși este doctrină creștină, chiar așa, este insuficientă pentru nașterea din nou promisă.

Îngerul a răspuns:

”Duhul Sfânt va veni peste tine, și puterea Celui PreaÎnalt te va umbri.”

Luca 1:35

Așa cum Iisus a luat naștere în pântecele Mariei, de asemenea și Duhul Sfânt dă naștere fiilor lui Dumnezeu, adică, El îi învăluie cu umbra Lui. În acel moment, sunt multe lacrimi. În primul rând, de tristețe, pentru păcatele comise, pentru că Duhul îi convinge de acest lucru. Simțindu-se pierdută complet, persoana caută pe cel ce o poate salva. Și încă o dată Duhul Sfânt Îl indică pe Mântuitor.

În acel moment, persoana se încredințează Domnului Iisus cu toate puterile sale, cu toată inima și tot cugetul ei. Atunci, plânsetul de tristețe se transformă într-o bucurie de nedescris. Din acea clipă, persoana dobândește caracterul divin pentru a trăi o viață nouă.

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *