Cum vede evreul Zeciuielile

judeu-706x432Aș vrea să vă împărtășesc un fapt foarte interesant.

O doamnă, care frecventa biserica dar era infidelă lui Dumnezeu în privința zeciuielilor, are un client evreu.

Văzând că el este foarte bogat, l-a întrebat despre zeciuieli, dacă el crede și pune în practică. Răspunsul lui a fost ca o palmă peste față, pentru că el a spus că să dea 10% este prea puțin, pentru că, după spusele lui, să dai doar ce este scris ar fi ca și cum ai  îndeplini o datorie religioasă. El nu dă 10%, ci 30%  zeciuială! El a mai spus că de multe ori, dintr-o dată ia TOT ce câștigă și pune în Altar.

Ea l-a mai întrebat cum rămânea el dacă dădea tot? La care el a răspuns: Tu crezi că eu rămân cu mai puțin? Că duc lipsă?  Nici gând! Dumnezeul lui Avraam înmulțește mult mai mult.

După aceea, l-a întrebat dacă el a auzit vorbindu-se de Templul lui Solomon și el a spus că are prieteni evrei care trăiesc în Sao Paulo și care au fost deja la Templu și l-au asigurat că Dumnezeul lui Israel este în acel loc, pentru că au avut o experiență extraordinară cu El.

Evreul a mai spus că va merge și el și că pregătește o ofrandă specială ca să o ofere în Templu. El a folosit următoarea expresie: Pregătesc un cadou frumos pentru Dumnezeul meu!

Ei sunt conștienți de Altar, că în el viața se schimbă, că realizările vin, că totul se transformă. Nu există cuvântul imposibil în Altar. În el totul devine posibil!

Rugăciunea noastră este ca toți să primească această înțelegere și să fie binecuvântați din belșug!

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *