De ce Dumnezeu ne cere ”Isaac-ul” nostru?

În ziua în care Dumnezeu vă cere un lucru și dvs îl negați, să știți că acel lucru a ocupat locul lui Dumnezeu în viața dvs.

”Dumnezeu i-a zis: „Ia pe fiul tău, pe singurul tău fiu, pe care-l iubeşti, pe Isaac; du-te în ţara Moria şi adu-l ardere-de-tot acolo, pe un munte pe care ţi-l voi spune.” Geneza 22.2

Avraam a cucerit multe, dar niciuna nu a fost așa de mare pentru el precum fiul său Isaac.

Isaac înseamnă zâmbet, adică, el a adus o mare bucurie pentru Avraam, de aceea Dumnezeu i l-a cerut, ca să rămână dovedit că cea mai mare bucurie a lui Avraam nu era fiul său, ci Altarul lui Dumnezeu.

Psalmistul David a spus:

”Atunci voi merge la altarul lui Dumnezeu, la altarul lui Dumnezeu care este bucuria şi veselia mea, şi Te voi lăuda cu harpa, Dumnezeule, Dumnezeul meu!” Psalmii 43.4

Din nefericire, eu deja am văzut pe mulți cucerind, dând mărturisiri minunate, totuși, au comis o eroare ce este fatală pentru credință: s-au alipit de vreun lucru pe care Dumnezeu le-a oferit.

Când se întâmplă asta, persoana începe să primească cu tristețe invitația de a urca pe Altar și începe să vadă Altarul ca un loc de prejudicii.

Dumnezeu nu vă cheamă pe Altar pentru a vă scoate ceva, ci pentru a scrie o nouă istorie în viața dvs.

Chiar dacă ați cucerit, este foarte puțin în comparație cu ceea ce Dumnezeu vrea să facă.

Acum înțelegem de ce Avraam este în Cer, deoarece Dumnezeu l-a binecuvântat în TOT, dar el nu s-a lipit de NIMIC!

A colaborat Episcopul Jadson Santos

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *