De ce să sacrific dacă Iisus deja a sacrificat?

Aceasta este întrebarea multor persoane care nu înțeleg diferența între sacrificiu pentru păcat și sacrificiu pentru a proba.

Când Domnul Iisus a fost pe cruce pentru a Se sacrifica pentru noi, Sacrificiul Lui a fost pentru păcatele noastre. El a fost Mielul oferit de Tată ca Înlocuitor al nostru. De atunci, nu mai este nevoie să se sacrifice pentru păcate. Este de ajuns ca persoana să creadă, să accepte Ofranda Tatălui și să trăiască în ascultare față de Cuvântul Lui pentru a primi iertare, și în consecință Mântuirea Sufletului.

Dar sacrificiul pentru păcat era doar un tip de sacrificiu. Nu există nici o indicație că celelalte sacrificii care dovedesc credința au fost anulate de Domnul Iisus. Din contră, vedem aceleași probe de credință fiind cerute și practicate de asemenea în Noul Testament. Tânărul bogat (Luca 18.22), Zacheu (Luca 19.8), Biserica Primitivă (Faptele Apostolilor 4.34) și sfatul lui Pavel (2 Corinteni 8.8), între multe altele.

Când Dumnezeu lui Avraam pe Isaac fiul său ca sacrificiu, nu a fost pentru că Avraam era în păcat. A fost o probă a credinței lui De aceeași formă când Dumnezeu lui Ghedeon al doilea Taur al tatălui său, nu a fost un sacrificiu pentru păcat, ci o probă a dependenței lui de Dumnezeu.

Acest tip de sacrificiu, pentru a proba (demonstra) credința, niciodată nu a fost anulat. Este atât de necesar și real astăzi cum a fost la începutul Genezei.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *