De ce să te preocupi?

Unul din marile păcate mortale este preocuparea cu opinia altora. Cei, ale căror gânduri sunt ocupate cu așa ceva, pierd timp prețios. Ar putea fi atenți ca să asculte idei și inspirații de Sus și să fie folositori pentru Cel PreaÎnalt.

Nu se poate aștepta ca pecetea Duhului Sfânt să fie capabilă de a impune mega Sa voce în mijlocul unui vârtej al atâtor altor voci. Cu cât mai mult dacă mintea este ocupată cu opinia altora.

Răul lucrează așa: inspiră supușii lui cu limba largă să critice, să deranjeze, în fine, să doboare pe cei care luptă să supraviețuiască, prin credință.

Totuși, rămâne la decizia celor de credință să aibă grijă de ei și să mențină urechile lor spirituale deschise pentru direcția Duhului Sfânt. Pentru că, așa cum a ghidat pe Fiul Său și pe ucenici, de asemenea vrea să vă folosească și să fie văzut prin dvs!

El are plăcere să facă asta, dar depinde de atenția dvs.

Atâta timp cât nu există această considerație față de EL, nimic nu va putea face pentru cei care suferă din nimic.

Prietenii mei, fiți înțelepți. Duhul lui Dumnezeu vrea să vă ghideze înapoi în Grădina Edenului. Nu pierdeți această viziune nici nu permiteți ca neuronii dvs să se ardă cu căldura furiei celor ce deja se ard.

Să fiți binecuvântați!

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *