De ce să te preocupi?

Unul din cele mai mari păcate de moarte este preocuparea intensă cu privire la părerea celorlalţi. Aceia, a căror minte este ocupată de astfel de lucruri, pierd mult timp preţios din cauza aceasta. Puteau să fie atenţi la ideile şi la inspiraţiile Celui Preaînalt şi să-I fie astfel utili Lui.

Nu se poate ca noi să aşteptăm ca pecetea Duhului Sfânt să îşi impună vocea Sa dulce în mijlocul tumultului de  multe alte voci. Aşa lucrează răul: îi inspiră pe indivizii palavragii să critice, să îi înţepe pe alţii cu vorbele, în fine, să-i pună jos pe cei ce luptă pentru supravieţuire prin credinţă.

Însă, cei ce sunt în credinţă trebuie să aibă grijă de ei înşişi şi să aibă urechile deschise pentru a putea auzi direcţia Duhului Sfânt. Aşa cum Dumnezeu L-a ghidat pe Fiul Lui şi pe urmaşii Săi, aşa vrea să vă dirijeze şi pe dvs. curgând în dvs şi prin intermediul dvs.

Lui Îi place să facă asta dar depinde de atenţia dvs. la lucrurile Lui.

Cât timp nu există consideraţie faţă de El, nu se va putea face nimic pentru cei ce gem.

Prietenii mei, fiţi înţelepţi. Duhul lui Dumnezeu vrea să vă ghideze pe drumul de întoarcere la Grădina Eden. Nu pierdeţi acest lucru din vizor şi nu permiteţi ca neuronii să vă fie arşi din cauza călduri furiei celui ce se arde deja pe sine însuşi.

Să fiţi binecuvântaţi!

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *