Deșertul care înflorește

Slujind pe Dumnezeu prin lume, am avut experiența de a cunoaște deșertul din Atacama, din Chile, care este deșertul cel mai fierbinte din lume. Circulând pe drumul care trece prin Atacama, vedem din ambele părți doar cerul și, împrejur, imensul pământ uscat.

Interesant este că, chiar fiind deșertul cel mai uscat și mai inospitalier din lume, din când în când Atacama înflorește.

Noi toți suntem pe strada vieții și, pe parcursul călătoriei noastre, trecem de asemenea prin deșerturile noastre. Vestea bună este că cel care are Duhul Sfânt în interiorul său știe că, dacă până și cel mai uscat deșert din lume, mai devreme sau mai târziu înflorește, deșerturile temporare pe unde vom trece vor înflori de asemenea.

Doar trebuie să continuăm în a fi propria binecuvântare pentru Dumnezeu și pentru cei care călătoresc cu noi, spre destinul nostru final, care este Împărăția Cerurilor.

Mă bucur în a spune că, oricare ar fi partea din strada vieții unde sunteți în acest moment, continuați să mergeți înainte, continuați în a fi propria binecuvântare, deșertul (pentru dvs de asemenea) mai devreme sau mai târziu va înflori.

“Pustiul şi ţara fără apă se vor bucura; pustietatea se va înveseli şi va înflori ca trandafirul” Isaia 35.1

A colaborat: Episcopul Agnaldo Silva

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *