Diavolul nu va renunța să încerce

”Dimpotrivă, Dumnezeu ştie că, atunci când veţi mânca din el, vi se vor deschide ochii şi veţi fi ca Dumnezeu, cunoscând binele şi răul.” Geneza 3.5

Diavolul voia să fie ca Dumnezeu, nu a acceptat privilegiul de a-L sluji, chiar fiind într-o poziție evidențiată, față de ceilalți îngeri.

Acolo în gradina Edenului, el a găsit o formă de a vorbi cu Eva.
De aceea, nu contează dacă persoana este în biserică, are un titlu sau este veche în biserică, el va găsi o formă de a-i vorbi, folosind pe cine mai puțin așteptăm. Imaginați-vă un șarpe vorbind!

El voia să pună în interiorul omului, și a reușit, ceea ce este în interiorul lui, neascultarea, rebeliunea, aspirația de a fi ca Dumnezeu.

Când omul nu ascultă de comanda lui Dumnezeu, nu dorește să ÎL slujească, trăiește o viață independentă, simțindu-se stăpân al tuturor lucrurilor și al tuturor deciziilor, chiar fără să aibă habar, fără să înțeleagă, face exact ceea ce diavolul vrea: dorind să fie egal cu Dumnezeu.

Totuși, când decide să ÎL slujească, ÎL ascultă, și face asta, cu toată forța lui, cu sufletul lui, tot 100%, atunci, vine Duhul Sfânt și pecetluiește acest slujitor, și acum mult mai glorios, pentru că paradisul este în interiorul lui.

Totuși, diavolul nu renunță în a încerca, nu contează dacă este episcop, pastor, preot, lucrător, enoriaș, el vrea să vadă persoana că face ceea ce el a făcut.

Nu vă impresionați dacă vedeți pe cineva, care era pe Altar, căzut.
Diavolul a căzut în Cer, Adam și Eva, în paradis.

”Vegheaţi şi rugaţi-vă, ca să nu cădeţi în ispită!” Matei 26.41

A colaborat: Episcopul Goncalves

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *