Diferența între Credința Biblică și credința religioasă

Ca Duhul lui Dumnezeu să găsească în dvs și în familia dvs libertate pentru a face glorioasa Sa Lucrare!
Mi-ar place să împărtășesc cu cei interesați ceea ce Duhul lui Dumnezeu mi-a revelat despre infinita diferență între credința religioasă și Credința Biblică.

Efectul cel mai nociv al credinței religioase este separarea între persoane. Când cineva spune: eu sunt evanghelic, imediat creează o barieră cu alta care este catolică, ortodoxă etc, și viceversa. Și ce fel de credință este aceasta care separă, împarte, creează bariere între ființele umane? Nu suntem toți creaturile lui Dumnezeu? Cum EL ar crea sistemul religios capabil să separe creatura Lui? Nu are sens, nu este așa?
Așa este. Credința religioasă nu are nici o legătură cu Dumnezeul Cel PreaÎnalt care a venit pe lume pentru a mântui pe toți, indiferent de rasă, culoare, sex, opțiune sexuală, în fine, TOȚI!

Dar întrebarea este: de ce religiile sunt atât de puternice, așa încât, pe parcursul istoriei omenirii, să fie principalele responsabile pentru toată războaiele din lume?

De ce religia lucrează cu credința emotivă. De aceeași formă precum emoția folosește cluburile pentru a promova rivalitate (de multe ori, chiar și moarte), de asemenea religiosul a fost împins la credința emotivă care nu aduce nici un beneficiu practic.

Dar Credința Biblică nu este sprijinită în niciun (zero) fel de știință din această lume. Înainte, învățăturile ei (Legile, Poruncile și Cunoștințele Înțelepciunii) vine de la Duhul Celui PreaÎnalt. Ceea ce este extraordinar și inteligent este faptul că orice persoană are dreptul de a proba Promisiunile Sale și chiar să și ceara socoteală DOMNULUI pentru împlinirea lor.

În afară de Disciplina Sa spectaculară (niciun urmăritor, practicant al Bibliei nu este viciat, nu are un caracter greșit, nu este inconstant, bătăuș, corupt, mincinos, etc.). Ci cel ce urmează și practică Biblia are o familie stabilă și niciodată nu se învăluie cu murdăria din această lume.

Credința Biblică vine de la Tatăl Înțelepciunii și ne premiază cu o conștiință curată, onestă, cu pace față de celelalte persoane și, mai presus de tot, cu Dumnezeu. Este ceea ce promite Domnul Iisus pentru cei ce ÎL urmează:

”EU AM VENIT CA ELE SĂ AIBĂ VIAȚĂ ȘI S-O AIBĂ DIN ABUNDENȚĂ.” Ioan 10.10

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *