Domnul Iisus a hotărât!

Cartea Faptele Apostolilor este cartea acțiunii Duhului Sfânt prin intermediul apostolilor, ei erau într-un fel înainte de Duhul Sfânt și au devenit alții după ce au primit Duhul Sfânt.

Este clar că fără Duhul Sfânt lucrarea în orice persoană încă nu a început. Persoana este încă o simplă schemă a ceea ce Dumnezeu poate să facă în ea și prin ea.

Din acest motiv, concentrarea oricărei persoane, indiferent dacă are alte obiective, planuri sau probleme pentru a fi rezolvate, trebuie să fie să urmeze prima dată ceea ce Domnul Iisus a hotărât:

”Și aflându-se împreună cu ei, le-a poruncit să nu se depărteze de Ierusalim, ci să aștepte promisiunea Tatălui, pe care, a spus el, ați auzit-o de la mine.” Faptele Apostolilor 1.4

Când Domnul Iisus a fost cu ucenicii, imediat după Învierea Sa, a DETERMINAT ca apostolii să nu se concentreze și nici să nu se învăluie cu nimic altceva în afară de PRIMIREA DUHULUI SFÂNT.

Cartea Faptele Apostolilor doar există pentru că apostolii au primit Duhul Sfânt.

Celelalte fapte din viața ta vor fi o consecință a primirii Duhului Sfânt. Din acest motiv, concentrează-te pe ceea ce Domnul Iisus a determinat pentru apostoli, dacă a funcționat pentru ei, de ce să nu funcționeze pentru tine?

Episcopul Andre Cajeu

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *