Donația, Templul și dumneavoastră

Recunosc că lipsa de cunoștințe îi face pe unii oameni să critice construirea Templului lui Solomon.

temploÎnțeleg ca, în fața atâtor nedreptăți sociale, unii dintre criticii noștri să se simtă ofensați de „cheltuiala excesivă” pe o construcție atât de importantă pentru noi și abuzivă pentru ei.

Dar, la drept vorbind, acești oameni critici și necredincioși trebuie să știe că trăim într-o Țară liberă. Fiecare cetățean are dreptul să facă ce vrea cu banii lui. Câștigurile mele am dreptul să le cheltuiesc așa cum hotărăsc. Nimeni n-are dreptul să-și bage nasul unde nu-i fierbe oala.

Toate zeciuielile și donațiile colectate au venit de la oameni care, prin voința lor liberă și spontană, au vrut să ni se alăture în proiectul Templului lui Solomon. În acest scop, am cerut sprijin financiar. Alte zeciuieli și donații au fost cheltuite în multe lucrări sociale ale Centrului de Ajutor Spiritual. Totuși, a fost o uniune de credință, de scop, și, mai presus de toate, de determinare, pentru a realiza visul oamenilor de la Centrul de Ajutor Spiritual.

Multe zeciuieli, donații, provocări, bazaruri, simpozioane și alte donații au fost depuse pe Altar, pentru Templu.

Prin urmare, am luat aminte la strigătul de credință al unui popor care s-a unit în jurul a ceea ce s-a făcut.

Ce păcat e în asta?

Întrebarea care nu-i lasă pe criticii să tacă e: Este corect să ceri daruri, zeciuieli și donații, pentru construirea Templului și să le cheltuiești în alt mod?

Proiectul pentru care au fost cerute donații, în general, a fost realizat prin voința și generozitatea unui popor al credinței.

Templul lui Solomon a costat sudoare, sânge și lacrimi, dar ne-am ținut cuvântul și, prin voia Domnului și Dumnezeului nostru, am realizat dorința tuturor.

Regret, dar necredincioșii invidioși vor trebui să vadă, în permanență, oamenii slăvindu-L pe Dumnezeul Atotputernic în acest Loc Sfânt.

Fie Domnul nostru al Slavei slăvit în viața noastră!

Ep. Edir Macedo

Ep. Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *