Dreptate să fie făcută!

“Şi veţi vedea încă o dată deosebirea dintre cel drept şi cel rău, dintre cel care Îi slujeşte lui Dumnezeu şi cel care nu-I slujeşte!” Maleahi 3.18

Când Cel Etern promite să arate deosebirea, rămâne clar că ceea ce El a făcut în viața slujitorilor din trecut va face de asemenea în viața slujitorilor din prezent.

Și mai mult: El are tot interesul în a face acest lucru ca lumea să vadă diferența întrei cei care Îi slujesc și cei care nu Îi slujesc.

El a făcut această diferență în viața lui Noe, Iov, Avraam, Isaac, Israel, Moise, Iosua și în viața tuturor celorlalți care aveau teamă față de El și umblau în dreptatea Sa.

Și vorbind despre justiție, observați că El promite să arate deosebirea între cel drept și cel pervers. De ce nu între cel drept și cel nedrept?

Motivul este pentru că cel nedrept, este pervers.
Este pervers pentru că nu consideră prețul răscumpărării plătit de Domnul.
Este pervers pentru că respinge ofranda Sa de mântuire.
Este pervers pentru că nu dă nici doi bani pentru ceea ce El a făcut pentru a-l salva.
Este pervers pentru că se considera domn de sine însuși.
Este pervers pentru că ignoră toate sacrificiile pe care Iisus Le-a făcut pentru el.

Da, trebuie să existe o diferență extraordinară, brutală și evidentă ca să nu lase nici o îndoială între cei care sunt și cei care nu sunt ai Lui Dumnezeu.

Iisus a repetat această promisiune când a spus:

“Cel ce crede în Mine, din inima lui vor curge râuri de apă vie, aşa cum zice Scriptura!” Ioan 7.38

Nu reușesc să mă imaginez crezând în Domnul Iisus, de acord cu Sfânt Biblie, și chiar așa viața să fie de aceeași calitate sau mai rea decât a celor care nu cred. Acest lucru nu ar fi drept din partea lui Dumnezeu. Sau ar fi?

Deja v-ați gândit la asta?

Dvs ați mărturisit credință în Iisus dar în același timp viața dvs a fost o bucată din infern acasă, la locul de muncă, la școală, pe stradă, în fine, dvs nu aveți pace, liniște, bucurie…

Bucurie doar când echipa dvs câștigă și, chiar așa, bucuria este momentană.

În rest, doar administrați probleme, dureri de cap constante, insomnie, nervozitate, depresie, tristețe, dorințe de sinucidere, amețeli, viață familială distrusă, copii rebeli, dezbinare familială, și așa mai departe…

Chiar așa, dvs insistați să spuneți că credeți în Iisus…

Ce este greșit: credința dvs în Iisus nu este adevărată sau promisiunile lui Dumnezeu nu sunt adevărate?

Acum, din punct de vedere al credinței vii și adevărate, cine crede în Iisus trebuie să aibă o calitate a vieții diferențiată de viața celor care nu cred. Nu este posibil să se creadă în El de acord cu Cuvântul și să nu existe o diferență.

Este sau nu este așa?

De aceea, În toate Bisericile Universale ale Împărăției lui Dumnezeu, vom fi într-un singur Duh, într-o singură credință, într-o singură inimă înaintea Tronului Celui PreaÎnalt cerând o viață diferită față de toți ceilalți.

Cine crede să vină cu mine.
Cine nu crede, răbdare…

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *