Duh și Viață

Când se vorbește despre credință, persoanele imediat se gândesc la religie.
Credința nu are nicio legătură cu religia.

Toți au religie, toți cred în Dumnezeu, dar viața le este un eșec. Pentru că religia nu le oferă ceea ce au nevoie, și anume comunicarea directă cu Dumnezeu, și anume: credința!

Din cauza religiei, persoanele amestecă credința naturală cu sentimentele, și este în acest punct unde intră înșelăciunea, deoarece ele termină luând decizii greșite.

Dar credința inteligentă se sprijină pe Cuvântul lui Dumnezeu.

Când citim și medităm în Cuvântul lui Dumnezeu, el ne dă credința necesară pentru a înfrunta dificultățile, problemele, fie ele care or fi, deoarece credința este puterea lui Dumnezeu în interiorul nostru.

A spus Iisus:

”Duhul este cel care dă viață; carnea nu folosește la nimic; cuvintele pe care vi le spun eu, sunt Duh și sunt Viață.” Ioan 6.63

Când citești Cuvântul lui Dumnezeu, Dumnezeu vorbește cu tine.
Când tu te rogi, tu vorbești cu Dumnezeu.

Tu nu te-ai născut ca să fii dirijat de o religie, de un pastor, de un preot, de un guru, de nimeni, doar de Propriul Dumnezeu ce te-a creat.

Tu trebuie să îți dirijezi viața. Dar cum să alegi ceea ce este corect?
Dacă ai Duhul Sfânt, vei lua decizia corectă pentru că El te va orienta, instrui și te va inspira.

Direcția Duhului Sfânt este convingere, siguranță. Din acest motiv, când tu ai Duhul lui Dumnezeu, tu știi ceea ce vrei, deoarece când El convinge nu lasă cea mai mica îndoială.

”Dar când vine el, Duhul adevărului, vă va călăuzi în tot adevărul, fiindcă nu va vorbi de la el însuși, ci orice va auzi, aceea va vorbi și vă va arăta cele ce vin.” Ioan 16.13

Când tu absorbi Cuvântul lui Dumnezeu și pui în practică, atunci Duhul lui Dumnezeu te va conduce la o viață superioară față de aceasta pe care ai trăit-o.

În acest Post al lui Daniel, lasă lucrurile greșite în urmă, dăruiește-te 100% pentru Dumnezeu, și Duhul Sfânt va veni peste tine.

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *