Dumnezeu ar fi nedrept?

injusto-706x432Cât valorează un suflet în ochii lui Dumnezeu? Biblia arată că este “mare bucurie în cer pentru un singur păcătos care se pocăieşte, decât pentru nouăzeci şi nouă de oameni drepţi care n-au nevoie de pocăinţă!”

(Luca 15:7)

Și un câștigător de suflete cât valorează? Categoric, valoarea lui este inestimabilă, dat fiind că cea mai mare bogăție nu este din această lume și poate fi  dobândită prin sinceriate și o dorință reală de a depopula împărăția întunericului.

Oricine este dispus să câștige suflete pentru Împărăția Cerurilor, are înăuntrul său aceeași dorință arzătoare ca a Celui Prea Înalt. El nu-și măsoară eforturile atunci când vine vorba să smulgă un om necăjit din ghearele răului. Mărturisirea de mai jos arată BUCURIA LUI DUMNEZEU pe fața băiatului. Chiar dacă  era conștient de situația lui umilă, nu a cerut prosperitate, rezolvarea problemelor personale sau chiar vindecarea bolii lui. Cel mai Mare Bun al lui a fost să-L găsească pe Domnul Iisus Hristos. Din acest motiv, singurul lui vis a fost să devină un câștigător de suflete.

Acum răspunde: Dumnezeu ar fi Drept dacă nu-i binecuvântează pe oamenii care ne ajută să ajungem la cei ca acesta?

”Rodul celui drept este un pom de viaţă şi cel înţelept câştigă suflete.”

Proverbe 11:30

Ajută-ne și tu să populăm Cerul.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *