Energie


Credinţa este o energie. Este puterea Lui Dumnezeu care curge din Tronul Său. Este imposibil să rămâi neclintit, apatic sau să fii timid atunci când credinţa te „atinge”.

În credinţă este lumină şi întunericul este risipit!

Prezenţa ei reflectează noanţele prezenţei Lui Dumnezeu.

Fii lui Israel au văzut faţa lui Moise luminată şi i-au văzut obrajii plini de lumină. Aceiaşi lumină este „radiată” şi astăzi prin Duhul Sfânt care distruge puterile infernului. Toate barierele care ne împiedică să intrăm în posesia promisiunilor Divine, se prăbuşesc.

Duhul Lui Dumnezeu este Duhul credinţei. Vocea credinţei este vocea Lui Dumnezeu. Credinţa este Puterea Lui Dumnezeu în acţiune. Puterea Sa este infinită şi atât de mare încât poate să-l purifice şi chiar pe cel mai păcătos om. Credinţa este vitală atât pentru viaţa veşnică cât şiu pentru viaţa pământească (cotidiană)

Când această energie vine, candela este aprinsă. Doar dacă este arsă de tot, nu se mai aprinde. La fel este şi cu fiinţa umană: Când există credinţă, omul străluceşte şi doar în cazul când el este mort nu mai străluceşte. Dacă suntem vii, atunci trebuie să strălucim. Nu se poate altfel.

Despre asta, Domnul Iisus a zis: „Şi cel neprihănit va trăi prin credinţă: dar dacă dă înapoi, sufletul Meu nu găseşte plăcere în el.”

Habacuc 2:4 – Romani 1:17 – Galateni 3:11 – Evrei 10-38

Episcopul Edir Macedo


Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

Sem comentários

mama Răspunde 10 ianuarie 2011 la 10:22

as va rugati pt adelin, un baiat in varsta de 4 ani care sufera de tetrapareza spastica