Este drept asta?

Iisus este Justiția lui Dumnezeu, S-a materializat pentru a veni pe această lume pentru a scăpa, mântui, justifica și pentru a elibera pe cel nedrept de duhul nedreptății.

A îndeplinit misiunea Lui.

Este drept ca cel mântuit, intenționat, să se întoarcă în închisoarea nedreptății?

Este drept ca mila Divină să tolereze asta?

Este drept ca și creștinul să abuzeze de compasiunea Divină și, intenționat, să se întoarcă la practica păgânismului?

Dumnezeu este iubire, da.

Oare această iubire va suporta până și nedreptățile?

Oare este această iubire la fel ca cea din lume, care nu se interesează cu nedreptățile când este vorba de relații familiale și pasiuni infame?

Sub nici o formă!

Iubirea lui Dumnezeu  nu se bucură de nedreptate, ci îşi găseşte bucuria în adevăr (1 Coríntieni 13.6).

Duhul Sfânt spune:

“Căci este imposibil pentru cei ce odată au fost luminaţi, au gustat darul ceresc, au devenit părtaşi ai Duhului Sfânt  şi au gustat Cuvântul cel bun al lui Dumnezeu şi puterile veacului care va să vină,  şi care totuşi au căzut, să fie aduşi înapoi la pocăinţă, întrucât ei Îl răstignesc din nou pe Fiul lui Dumnezeu şi-L fac de ocară.” Evrei 6.4-6

“Dacă, după ce au scăpat de murdăriile lumii prin cunoaşterea Domnului şi Mântuitorului nostru Isus Cristos, se încurcă din nou în ele şi sunt învinşi, starea lor din urmă devine mai rea decât cea dintâi.  Era mai bine pentru ei să nu fi cunoscut calea dreptăţii, decât, după ce au cunoscut-o, să se întoarcă de la porunca sfântă care le-a fost încredinţată.  Ceea ce li s-a întâmplat lor arată că este adevărat proverbul care spune: “Câinele se întoarce la voma lui.” și “Scroafa, după ce este spălată, se tăvăleşte iarăşi în noroi.”

 2 Petru 2.20-22

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *