“Eu am spus lucruri oribile despre Dumnezeu…”

Buna ziua domn episcop!

Mă numesc Veronica și sunt din Vicente de Carvalho, Guaruja – Sao Paolo. Am un fiu care este special, el are un grad de autism și este foarte inteligent. El merge la biserică cu mine de când era în pântece, acum are 17 ani, dar mereu a chestionat lucrurile lui Dumnezeu, dând vina pe Dumnezeu pentru tot ceea ce se întâmplă, el îmi spunea: “Vezi, mamă, de ce Dumnezeu nu ajută persoanele?”

Marțea trecută, pe 26, de dimineață, era puțin nervos și a început să chestioneze lucrurile lui Dumnezeu. Atunci, am dat drumul la calculator și l-am pus să vadă ultimul capitol din telenovela Apocalipsa, l-am lăsat să se uite singur și am fost să fac treburile casei.

După un timp, am auzit un zgomot ca de plâns și am fost să văd ce se întâmplă. Spre surpriza mea, am văzut pe fiul meu plângând rău, plângând cum niciodată nu l-am văzut, și el mi-a spus: “Mamă, eu am spus lucruri oribile despre Dumnezeu! Eu nu știam cum EL era cu adevărat, oare EL mă iartă?” Eu i-am spus: “Da fiule. EL te iubește și vrea să îți ofere Mântuirea, doar trebuie să îi ceri iertare și să te dăruiești Lui”.

Atunci, domn episcop, fiul meu a intrat în baie și, plângând, s-a rugat la Dumnezeu ca niciodată.

Domn episcop, nu știu cum să explic, dar cred că el a avut o întâlnire cu Dumnezeu, și eu știu că astăzi a existat Mântuire în această casă, și deja văd schimbarea în el.

A colaborat Episcopul Renato Cardoso

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *