Exemplu de slujitor

În anul 1999, am cunoscut un pakistanez, în timpul unei evanghelizări pe străzile din Moscova. Numele lui este Tariq, un creștin ce a fugit în Rusia pentru că suferea persecuții în țara sa, o republică musulmană.

Ca să aveți idee, o persoană este condamnată la moarte doar dacă critică pe Hussein, profetul musulman, succesorul lui Mahomed.

Tariq avea o profundă iubire pentru Cuvântul lui Dumnezeu și, imediat, a învățat credința deosebită învățată la Universală, a fost botezat cu Duhul Sfânt și a fost ridicat ca lucrător. El a rămas cu noi timp de 2 ani în Moscova.

Totuși, a trebuit să se întoarcă în țara sa pentru a se căsători. Familia lui s-a pus de acord cu o altă familie creștină despre căsătorie.

Tari s-a întors, dar niciodată nu a abandonat credința Universală. El este orientat de la distanță, citește toate publicațiile noastre, site-uri în engleză și de asemenea se menține informat despre Lucrarea lui Dumnezeu.

Pakistan este considerată una din țările cele mai grele din lume pentru a predica Evanghelia. Sunt persecutați în propria țară cei ce au credință în Iisus.

Cu toate acestea, Tariq predică Evanghelia și trăiește din sat în sat vorbind despre puterea Domnului Iisus.

”Veţi fi urâţi de toţi din pricina Numelui Meu, dar cel ce va răbda până la sfârşit va fi mântuit.” Matei 10.22

A colaborat Episcopul Aroldo Martins

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *