Împotmoliți în credință

“Poporul care locuia în întuneric a văzut o mare lumină! Peste cei ce locuiau în țara umbrei morții a răsărit o lumină!“ Matei 4.16

Poporul așezat în întuneric se referă la persoanele care trăiesc în cea mai completă orbire spirituală. Nu duc lipsă de religii nici de filozofii. Duc lipsă de credința inteligentă care eliberează, indiferent dacă merităm sau nu sa fim liberi. Accesul la credința inteligentă începe cu cunoașterea Adevărului lui Dumnezeu înregistrat în Biblia Sfântă.

Lipsa de cunoaștere a Sfintelor Scripturi lasă persoanele fără alegeri, fără direcție, fără lumină…

Motivul pentru care alte multe persoane se află anticamera morții. Trăiesc în regiune și în umbra morții. Această regiune este ocupată de persoanele care își așteaptă moartea, deja au fost condamnate de către medicină și nu mai au speranțe de a trăi. Sumându-se la acest grup cei sufocați de depresie care se gândesc să renunțe la viață etc. Totuși, atât pentru cei așezați în întuneric precum și cei care trăiesc în regiunea umbrei morții, medicina eficace, definitivă și gratuită este numai una: Cuvântul care a ieșit din Gura lui Dumnezeu.

Simpla cunoaștere a Cuvântului dă naștere credinței inteligente care rezolvă necesitățile tuturor celor care cred. Această credință vine de la Duhul lui Dumnezeu cu măsura exactă pentru fiecare necesitate. Aceasta este Marea Lumină, este Lumina care strălucește de la naștere Domnului Iisus Hristos. Iisus este CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU care S-a făcut Carne.

Prin urmare, credința inteligentă nu are nici o legătură cu religia A,B sau C. Credința inteligentă aduce răspunsuri pentru toți cei care cred în CUVÂNT, indiferent dacă merită sau nu, dacă sunt sfinți sau păcătoși, nu contează. De aceea, lumina a strălucit, fie pentru cei așezați în întuneric, fie pentru cei așezați în regiunea și umbra morții.

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *