Încercați să înțelegeți asta

Încercați să înțelegeți astaÎmi amintesc că am văzut un documentar despre scufundarea Titanicului, în care exploratorii au trebuit să trimită pe fundul oceanului niște mașini manipulate de la distanță, pentru că, din cauza presiunii, nimeni nu putea să se scufunde la acea adâncime.

Pentru că nici plăcile din care sunt făcute submarinele n-ar rezista presiunii și s-ar distruge.

Camera instalată pe mașini a arătat imagini cu epava Titanicului și cu niște peștișori care înotau în jurul ei.

Cum e posibil așa ceva? Peștii păreau atât de mici și fragili, cu toate astea, înotau la o adâncime imensă, fără să aibă nici măcar un semn de „presiune” sau de ochi bulbucați.

Răspunsul este: presiunea din interiorul lor a fost mai mare decât presiunea din afară, de pe fundul oceanului.

Acum, încercați să înțelegeți de ce ușile CdA nu s-au închis niciodată, atunci când ne-am confruntat cu persecuția, defăimarea și ura venită din partea fraților lui Cain, ba dimpotrivă, lucrarea spirituală și socială s-a dezvoltat și s-a extins în toată lumea.

Încearcați să înțelegeți asta:

– De ce furia celor care urăsc CdA este ineficientă?

– De ce atacurile împotriva Episcopului Macedo, altor episcopi și preoților, dar și membrilor de la CdA nu produc nici un rezultat?

– De ce vedem „slujitori” care părăsesc altarul, biserica și chiar pe Dumnezeu? Pentru că au venit la biserică, s-au vindecat, au obținut succes financiar, dar presiunea din interior a fost mai mică decât presiunea pe care au avut-o atracțiile lumii.

În schimb, presiunea care este în noi este mai puternică decât orice împotrivire, pentru că lucrarea Centrului de Ajutor s-a ”născut” din Duhul Sfânt. De la El ne vine puterea prin care înfruntăm și învingem tot iadul!

Așadar, odată ce suntem născuți din Dumnezeu și primim Duhul Sfânt, presiunea din interiorul nostru devine mai mare decât presiunea pe care o exercită păcatele, viciile, pornografia, prostituția, ura sau invidia.

Puterea interioară devine mai mare decât presiunea din exterior. Datorită ei, însă, vă puteți transforma într-un martor al lui Iisus și puteți propaga Evanghelia până la marginile pământului!

Dumnezeu să vă binecuvânteze!

A colaborat Episcopul Marcelo Pires

Ep. Edir Macedo

Ep. Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *