Izvorul minții nesecate

Minți strălucitoare sunt studiate cu intenția de a descoperi secretul pe care acele persoane îl păstrau în cap. Sunt persoane capabile să facă orice pentru a avea acces la o mică parte din cunoștințele ”geniilor”, precum Bill Gates, Steve Jobs, Santos Dumont… lista este mare. Sunt oameni care au o minte puternică, din punct de vedere omenesc.

Lui Albert Einstein, până și în zilele de astăzi i se studiază creierul, literal vorbind. Conform surselor, după 7 ore de la moartea sa, creierul lui a fost scos pentru a fi cercetat.

Adevărul este că toate aceste minți împreună sunt doar un mic fragment din mintea superioară, Mintea Creatorului, care prin intermediul Duhului Sfânt, propriul izvor, face ca persoana ce Îl primește să înceapă să aibă gândurile lui Dumnezeu.

Vă puteți imagina cât de grandios este acest lucru?

Sunt persoane ce plătesc foarte scump, fac orice sacrificiu pentru a primi o mică porțiune din gândurile limitate ale unei ființe umane considerate superioare. Mulți ar da bunul lor cel mai prețios pentru a avea această minte, ar da casa lor, mașina, salariul, ar da tot, chiar și hainele de pe corp. Dar, pentru a primi Duhul Sfânt, ce ați fi dvs capabil să faceți?

Mintea Duhului Sfânt nu se egalează cu nici o minte umană, ea face să izvorască râuri de Ape Vii de inspirații și direcții ce nu dau greș în orice arie a vieții ființei umane, este suficient doar să vă dăruiți pe Altar de trup, de inimă și de suflet.

Pentru a avea mintea Duhului Sfânt, ați fi dispus să sacrificați viața dvs, bunul dvs cel mai prețios, mașina, casa, păcatul, salariul, ceea ce are valoare pentru dvs?

Acum, dacă pentru a avea mintea limitată a unei ființe umane persoanele sacrifică, mult mai mult trebuie făcut pentru a avea mintea perfectă a Creatorului în Persoana Duhului Sfânt, ce nu este altceva decât să aveți viața pusă pe Altar, pentru că doar așa veți primi acest Izvor Nesecat, ce va acoperi toate ariile vieții dvs.

A colaborat: Episcopul Gerson Vieira

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *