Lasă totul în urmă…

”Avraam era bătrân, înaintat în vârstă, şi Domnul binecuvântase pe Avraam în orice lucru.” Geneza 24.1

Nu existau jumătăți de măsură în viața lui Avraam. El a fost binecuvântat în TOT!

Vă puteți imagina un bătrân, plin de sănătate, bogat, cu vigoare, fericit până la extrem?

Să fii bătrân, pentru mulți, este sinonim de incapacitate, abandon și fragilitate fizică.

Isaac a rămas orb, Iacov bolnav la bătrânețe, totuși, nu există registru în Biblie despre orice boală a lui Avraam. Din contră, el a murit într-o bătrânețe fericită. Avraam era prosper (Geneza 24.35). Avraam, deși era bătrân, continua puternic (Geneza 25.1,2).

În acest moment, poate dvs spuneți: ”Eu vreau să ajung unde Avraam a ajuns!”

Dacă aceasta este dorința dvs sinceră, este nevoie să știți că totul a început când Avraam a decis să asculte porunca de a lăsa în urmă tot ceea ce avea de mai multă valoare, ceea ce îi era mai scump, toată siguranța sa.

”Domnul zisese lui Avram: „Ieşi din ţara ta, din rudenia ta şi din casa tatălui tău şi vino în ţara pe care ţi-o voi arăta.” Geneza 12.1

Când Avraam, mișcat doar și exclusiv de CREDINȚĂ, a lăsat în spate lumea lui și tot ceea ce reprezenta viața sa, el a început să trăiască în totala și completă dependență de Dumnezeu și de tot ceea ce reprezintă Împărăția Sa.

Dacă doriți să ajungeți unde Avraam a ajuns, faceți ceea ce el a făcut, lăsați totul în urmă. Cu adevărat totul! Minciuni, înșelătorii, răutăți, orice păcat… Și sacrificați cum el a sacrificat…

A colaborat Episcopul Goncalves

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *