Legile Împărăției lui Dumnezeu

”Dar CĂUTAȚI MAI ÎNTÂI ÎMPĂRĂȚIA LUI DUMNEZEU și dreptatea lui; și toate acestea vă vor fi adăugate.” Matei 6.33

Dreptatea trebuie să fie căutată!!!
Dar, Domnul Iisus a spus că MAI ÎNTÂI trebuie să intrăm în Împărăția lui Dumnezeu sau să lăsăm Împărăția lui Dumnezeu să intre în interiorul nostru. Dar cum să facem acest lucru? Unde este Împărăția lui Dumnezeu?

Împărăția lui Dumnezeu există, dacă nu ar fi existat, Domnul Iisus nu ar fi vorbit despre ea, dar nu este vizibilă sau palpabilă. Ea există, iar existența ei se datorează legilor sale.

Dumnezeu a făcut din poporul Său, ce până atunci era un grup de sclavi, o națiune. Deși încă nu exista un spațiu geografic pentru a fi atins sau văzut, Dumnezeu a constituit poporul lui Israel prin intermediul legilor pe care El Însuși le-a instituit. Adică, El a devenit un Legislator al lui Israel.

Toate națiunile au legile lor proprii, ceea ce le fac exclusive.
Din acest motiv, cei ce vor să intre și să trăiască în Împărăția lui Dumnezeu, trebuie să accepte și să îndeplinească Legile Împărăției.

Când o persoană străina încalcă legile din țara unde este, ea este deportată sau scoasă afară. Cine dorește să trăiască într-o țară, TREBUIE să se supună legilor acelei țări, și cine face acest lucru începe să dețină drepturi legale în aceea țară, până la urmă, persoana plătește impozitele ca și cetățenii de acolo. Dacă va exista discriminare în legătură cu străinul, există legi ce favorizează pe cei discriminați.

Ce înțelegem din asta?
Să se intre în Împărăția lui Dumnezeu, și să se locuiască acolo, înseamnă să se accepte și să se asculte de Legile acelei Împărății cu toată credința. Atât Tatăl, Fiul cât și Duhul Sfânt au stabilit legi pentru a ne conduce, cu o singură intenție: binele nostru prezent și etern (mântuirea)!!!

Când suntem în această Împărăție (a lui Dumnezeu) și suntem ascultători de legile ei, avem dreptul de a ajunge înaintea Judecătorului Cel Drept, ce este Regele și Legislatorul, să prezentăm jertfele împreună cu nedreptățile suferite, având deplina siguranță că va fi făcută dreptate.

Acest lucru înseamnă, că ceea ce a fost promis și încă nu a fost ”adăugat”, va fi adăugat exclusiv pentru gloria Lui.

Deja ai intrat în Împărăția lui Dumnezeu sau ai permis ca ea să intre în interiorul tău?
Dacă nu, fă asta până în ziua în care vei prezenta cauza ta înaintea Judecătorului Cel Drept, în această Sâmbătă în special, 14 septembrie la ora 10:00, dar și Duminica 15 septembrie la ora 09:00.

A colaborat: Episcopul Randal Brito

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *