Lupta pentru 1 loc

n1Diavolul urăște multe lucruri, dar sunt trei pe care el le DETESTĂ!

El lucrează sistematic, 24 de ore pe zi împotriva dumneavoastră. Fără milă, el schițează planuri rele ca să vă distrugă. Sunt anumite puncte strategice unde el atacă, încercând să vă împiedice să faceți partea care vă revine, și anume, de a-L mulțumi pe Acela Căruia trebuie să-i dați prioritate în toate ocaziile!

DA, ESTE UN FAPT: diavolul întotdeauna s-a opus, se opune și mereu se va opune sacrificiului, fidelității și iubirii noastre față de Dumnezeu. Prin intermediul ofrandelor noastre, ne arătăm dragostea, așa cum a spus Domnul Iisus: unde este comoara voastră, acolo este și inima voastră. Matei 6:21

În primul rând, diavolul urăște materializarea dragostei și recunoștinței dumneavoastră prin intermediul ofrandelor voluntare. Ofranda nu este doar bănească, cea pe care o dăm la un moment dat la slujbă, ofranda pentru Dumnezeu este tot ce-I oferim, tot ce facem pentru El.

În al doilea rând, diavolul urăște fidelitatea dumneavoastră cu Dumnezeu. Asta se întâmplă când o materializăm, dovedind astfel că Dumnezeu este pe primul loc în viața noastră. Când vorbesc de fidelitate, nu mă refer doar la zeciuieli, separând a zecea parte din tot ce vine în mâinile noastre înainte să cumpărăm și să plătim ce e nevoie, ci fidelitate în sensul de a-L pune pe El pe 1 loc, considerându-L Persoana cea mai importantă din viața noastră și de aceea deciziile, viața și visele noastre se supun Lui.

În cele din urmă, diavolul urăște această trinitate, care este completată și încheiată cu sacrificiul de a renunța, de a asculta și de a continua în dependența lui Dumnezeu, de a materializa Credința Vie în Promisiunile lui Dumnezeu.

Această trinitate: ofrandă, fidelitate și sacrificiu, este urâtă de diavol, pentru că își asumă această Credință recunoscătoare, fidelă și sacrificală cine s-a dăruit cu duhul, sufletul și trupul; cine Îl iubește pe Dumnezeu din TOATĂ inima, cu TOT cugetul și cu TOATĂ puterea, adică: Trinitatea noastră CU TRINITATEA DUMNEZEULUI –VIU!

Dumnezeu este cu dumneavoastră și eu la fel!

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *