Mama spirituală

Mama spirituală m-a primit fără să îmi scoată ochii, fără să aștepte nimic în schimb, chiar și pentru că eu nu aveam nimic de a oferi.

Înainte să ajung la Biserica Universală, umblam nopțile pe străzile Victoriei, în stațiile de autobuz, căutând pe jos un bilet de autobuz, pe care cineva să îl fi pierdut, ca să îl pot schimba pentru a mânca ceva, pentru că eu nu aveam nimic de mâncat acasă.

Eu mergeam în casa rudelor mele la ora în care știam că ei se pregătesc de masă ca să mă pot hrăni și eu, totuși, cum mergeam de multe ori, a ajuns un moment în care nu m-au mai primit, pentru că știau că intenția mea era să merg pentru mâncare.

De câte ori nu am stat și am așteptat în poartă, fără ca cineva să mă primească..
Și eu mă întorceam acasă și mâncam pâine cu zahăr pentru a mai potoli foamea, pentru că era singurul aliment pe care îl aveam.

Și așa Biserica Universală m-a primit!

Îmi aduc aminte că m-am așezat în penultimul rând de scaune, nu aveam forță nici pentru a-mi ridica privirea să mă rog, mă simțeam un gunoi, cu inima mea murdară, cu corpul meu marcat de de bătăi și murdar de tatuajele mele, și mintea coruptă de complexele, pierderile și eșecurile mele.

Chiar așa, am fost primit cu o iubire și o acceptare pe care nu le cunoșteam, nu exista o zi în care eu să merg la biserică și să nu vină vreun lucrător, lucrătoare sau părinte să nu vorbească cu mine.

După ce m-a tratat și m-a curățat, Mama mea spirituală m-a prezentat Tatălui meu. Eu, ce mă simțeam orfan de tată, pentru că nu mai văzusem pe tatăl meu fizic de la vârsta de 7 ani, am fost făcut fiul al Celui Prea Înalt și am cunoscut o iubire pe care niciodată nu mi-am imaginat-o.

Cu această iubire, a venit grija, învățătura disciplinei, a conduitei, a caracterului. M-a învățat să devin un fiu, un tată, un soț, a crezut în mine mai mult decât eu credeam, din acest motiv, sunt etern recunoscător și mulțumesc pentru că bărbatul care astăzi sunt este datorită Tatălui și Mamei (biserica) pe care eu o am!

Ca milioane de fii, în continuare, să fie generați de Mama noastră!

A colaborat: Pr. Fernando Teixeira

Episcopul Edir Macedo


Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *