Măreția purității lui Dumnezeu

flores-706x432Nu este o noutate pentru cei care au credință, că Dumnezeu este puternic și suveran. Totuși, ceea ce mulți nu știu este sursa acestei puteri, de unde răsare o astfel de suveranitate.

Dumnezeul nostru este curat, transparent, fără contaminare, fără nimic în plus față de ceea ce este. În Dumnezeu nu există termen de mijloc sau favorizare. El este ceea ce este. El este total!

Puritatea lui Dumnezeu este puterea Sa. El este propria putere pentru că este curat!

Dorința Celui Prea Înalt este să fim cum este El, curați, ca în acest fel să fim  puternici.

“Preaiubiţilor, acum suntem copii ai lui Dumnezeu. Şi ce vom fi, n-a fost arătat încă, dar ştim că, atunci când Se va arăta El, vom fi asemenea Lui, pentru că-L vom vedea aşa cum este. Oricine are nădejdea aceasta în El se curăţeşte, aşa cum şi El este curat.”

– 1 Ioan 3:2-3

Un parfum curat este un parfum curat, fără aditivi, cu apă sau alcool. Pentru că nu are nimic în plus adăugat în esența lui, acest parfum devine mai scump, mai puternic și rămâne în pielea celui care îl folosește mai mult timp. La rândul ei, colonia este diluată (contaminată) și acest lucru o face să fie ieftină și mirosul să dureze puțin.

Mulți care doresc să aibă plenitudinea lui Dumnezeu nu-și dau seama de acest detaliu, că este imposibil să fii ca El fiind contaminat, alimentând răutăți și intenții proprii. Această diferență este notorie în perioade cum ar fi Campania din Israel, în care mulți se înșeală cu ofrande murdare, contaminate de vanități și dorința de a dovedi tuturor cum a reușit una sau alta, când în realitate ar fi trebuit să SACRIFICĂM cu puritate ca să-L glorificăm pe Dumnezeul nostru cu rezultate, cu mărturii splendide și astfel să preamărim Numele Lui.

Lumea îi consideră pe cei curați ca fiind ”slabi și proști”, iar pentru cei carnali puritatea se rezumă la naivitate sau ușurință de a fi înșelat. Dar pentru Dumnezeu, cei curați vor moșteni TOT, ei vor vedea fața Sa. Pentru Dumnezeu, cei curați sunt PUTERNICI!

De aceea, să ne analizăm, să ne revedem intențiile, să fim curați în SACRIFICIILE noastre, să ne lepădăm la Picioarele Domnului Nostru de toată necurăția, de toate gândurile îndoielnice semănate de vorbe calomnioase. Să fim așa cum este El, CURAȚI.

 “Căci din cauza faptelor şi a gândurilor lor vin să adun toate neamurile şi limbile. Ele vor veni şi vor vedea slava Mea!”

-Isaia 66:18

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *