Mi-au furat zeciuiala!

Va jefui un om pe Dumnezeu? Totuși voi m-ați jefuit. Dar voi spuneți: În ce te-am jefuit? În zeciuieli și ofrande. Sunteți blestemați cu un blestem, căci m-ați jefuit, chiar toată această națiune.

Maleahi 3:8-9

Când persoana pune zeciuială și ofranda pe Altar, toate blestemele sunt anulate din viața ei. Tot ceea ce a blocat sau a împiedicat creșterea ei, de multe ori boli, nedreptăți, blocarea oportunităților, pierderi inexplicabile etc.

Este ca și cum Altarul ar primi propria viață a persoanei și i-ar garanta ceea ce este scris în Cuvântul lui Dumnezeu.

Dacă responsabilul Bisericii, sau oricine ar fi, atinge ceea ce a fost oferit pe Altarul, el va lua toate blestemele de care persoana a fost eliberată prin ascultare. Adică, persoana care a oferit zeciuiala sau ofranda va fi binecuvântată, dar cine a furat-o va aduce acel blestem în viața lui.

Persoana poate spune chiar că a fost nevoie ca să trimită cuiva care necesita sau să-și garanteze viitorul, totuși, ceea ce trimite și garantează este un blestem.

Citește ce s-a întâmplat cu Gehazi în 2 Regi 5: 20-22.

Nu trebuie să intrăm în istoria nimănui, deoarece nu o vom cunoaște niciodată în totalitate. Ai grijă când cineva aduce la tine indignarea, revolta ei etc. împotriva Lucrării lui Dumnezeu, chiar dacă cu un motiv, cine știe dacă toate acelea nu au rădăcină în blestem?

Fiecare să aibă grijă de propria sa istorie!

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *