Mirosul lui David

Am văzut multe persoane ce au ajuns până la noi mirosind a bere, a droguri, oameni ai străzii, cu nasul alb de ”praf” (cocaină), semi-nuzi… cu viața foarte murdară. Toate au găsit ușile deschise, au fost dezlegate, spălate de Sângele lui Iisus şi au primit un Duh nou, nu au existat respingeri sau critici. Dar, de ce? Pentru că Dumnezeu nu privește cum omul privește.

”Dar DOMNUL i-a spus lui Samuel: Nu privi la înfățișarea lui, sau la înălțimea staturii lui, pentru că l-am lepădat; fiindcă DOMNUL nu se uită cum se uită omul, pentru că omul se uită la înfățișare, dar DOMNUL se uită la inimă.” 1 Samuel 16.7

În momentul în care David a fost ales de Dumnezeu, el mirosea a ce? El mirosea a câmp, a balegă, a praf și, în principal, a oaie. El trăia pe câmp; el nu avea un miros plăcut; el nu emana parfum. Dar Dumnezeu a văzut ceea ce era în interiorul lui.

Și așa cum a fost ales David pentru a deveni următorul rege al lui Israel, mulți de asemenea au fost aleși pentru o nouă viață, transformată, și au primit Duhul Sfânt, astăzi ei sunt ”parfumul plăcut al lui Hristos”.

Duhul Sfânt dorește să realizeze aceeași lucrare în tine. Nu contează cine ești sau care este mirosul tău. Vino așa cum ești. Locașul Duhului Sfânt este pentru toți.

Ca Dumnezeul Bibliei să vă binecuvânteze!

A colaborat: Episcopul Iosua Fonseca

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *